Четверг, 28.03.2024, 16:06
Приветствую Вас Гость | RSS
Меню сайта

Разделы новостей
Новости ИС в Украине [1189]
Новости ИС в мире [1517]
Конференции, выставки, семинары [420]
Интересные новости [57]
Новости ИС в Днепропетровске [67]

Поиск по сайту

Друзья сайта

Полезные ссылки

Главная » 2009 » Август » 4 » Літня школа ВОІВ в Одесі
Літня школа ВОІВ в Одесі
09:55
31 липня 2009 року закінчила свою роботу двотижнева Міжнародна літня школа з інтелектуальної власності, яка проходила в м. Одеса. Слухачі отримали нові знання та досвід у сфері інтелектуальної власності, сертифікати про успішне закінчення літньої школи, а також незабутні враження про привітну Україну, гостинну Одесу і творчу співдружність викладачів і студентів з 11 країн світу.

Викладач із Великобританії, експерт з інтелектуальної власності Рон Марчант поділився своїми враженнями про першу літню школу з інтелектуальної власності в Україні:
«У цій школі мені сподобалось все: чудово облаштовані класи, зацікавленість і обізнаність студентів та їх бажання почерпнути нові знання, а також високий викладацький рівень моїх колег – викладачів з України.
Це все дає підстави для того, щоб проводити в Україні такі школи регулярно». 

Вітаючи учасників школи з успішним закінченням навчання, начальник відділу європейської інтеграції та міжнародного співробітництва Держдепартаменту інтелектуальної власності Олена Щербакова зазначила:
«Це перша Міжнародна літня школа з інтелектуальної власності, яка відбулась в нашій країні.
Організовуючи захід, ми намагалися врахувати все до найменших дрібниць для того, щоб учасникам школи було комфортно навчатися і відпочивати. З огляду на дружню й творчу атмосферу, яка панувала в школі, тісну взаємодію викладачів і студентів, активну участь слухачів у навчальному процесі, висновок один - захід пройшов успішно.

Проведення літньої школи з інтелектуальної власності в Україні має для нас величезне значення. По-перше, це демонструє рівень нашого відомства у міжнародній спільноті, його активну участь у всіх головних стратегічних напрямах діяльності ВОІВ.

По-друге, привертає увагу суспільства до освіти в сфері інтелектуальної власності як з боку викладацької, так і з боку навчальної діяльності.
По-третє, що також важливо, привертає увагу до України з точки зору іноземного туризму. А загалом, все це піднімає імідж нашої країни та сприяє її інтеграції у світові інституції.

Я впевнена, що майбутні літні школи з інтелектуальної власності, які проходитимуть в Україні, користуватимуться серед вітчизняних та іноземних спеціалістів такою ж популярністю, як і школа в Женеві».


Від імені слухачів школи зі словами подяки виступив Жозе Таварес (Швейцарія).  Він зазначив: «Ця школа залишить в наших серцях незабутні спогади, адже всі ми тут були як одна велика дружня сім’я. Нам створили всі умови для продуктивного навчання і повноцінного відпочинку. Від імені нашого інтернаціонального студентського братства хочу подякувати Держдепартаменту, Одеській національній юридичній академії та ВОІВ за високий рівень організації та проведення цього заходу. Для багатьох з нас участь у цій школі дала можливість не тільки вирости в професійному сенсі, а й відкрити для себе Україну».

Источник: http://www.sdip.gov.ua
Категория: Новости ИС в Украине | Просмотров: 1271 | Теги: ВОИС, Госдепартамент |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма входа

Календарь новостей
«  Август 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Облако тегов

Рассылка новостей
Рассылки@Mail.ru
Новости интеллектуальной собственности в Украине

Случайные новости
Екатеринбургские изобретатели вернулись из Женевы с 18 медалями
Контрафактный Чебурашка
Госдума приняла законопроект о взимании патентных и иных пошлин
Четвертый глобальный конгресс по борьбе с контрафакцией и пиратством
VI Национальная выставка высоких технологий и конкурентоспособной продукции "УКРТЕХНОЛОГИЯ - 2007"
В Антигуа легализовано пиратство американского ПО
У Великобританії можуть легалізувати "піратство"

Статистика
PR-CY.ru Web Optimizator
Сегодня на сайте были:

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Copyright dp-patent © 2024Сайт управляется системой uCoz
Контакты: тел: +38 (066) 184-32-07, dppatent@gmail.com