Пятница, 29.03.2024, 01:39
Приветствую Вас Гость | RSS
Меню сайта

Разделы новостей
Новости ИС в Украине [1189]
Новости ИС в мире [1517]
Конференции, выставки, семинары [420]
Интересные новости [57]
Новости ИС в Днепропетровске [67]

Поиск по сайту

Друзья сайта

Полезные ссылки


DP-PATENT
предлагает квалифицированную помощь в области правовой охраны объектов интеллектуальной собственности, включая изобретения, полезные модели, промышленные образцы, торговые марки, наименования мест происхождения товаров, программы для ЭВМ, базы данных, а также в вопросах авторского права. Быстро, качественно.
в Днепре
.

Контакты: тел: +38 (066) 184-32-07,  dppatent@gmail.com

Главная » 2011 » Март » 24
Закінчився другий тур Всеукраїнського конкурсу "Винахід – 2010". Усі 230 конкурсних робіт на цьому етапі пройшли повторну оцінку за встановленими в Положенні про конкурс критеріями. Крім того, у другому турі роботи могли одержати до 20 додаткових балів за якісні показники: глибину та оригінальність технічного рішення, комплексний підхід до вирішення певної проблеми, гуманітарну або соціальну значимість розробки тощо. У результаті до фіналу потрапили 203 роботи. Експертна рада Конкурсу на своєму засіданні 15 березня розглянула результати повторної оцінки й визначила номінантів в абсолютній категорії "Кращий винахід року" – перше, друге і третє місця, – у категорії "Кращий винахід серед молоді" і в шести галузевих категоріях:
ресурсозбереження, енергоефективність, екологічна чистота;
інформаційні технології, телекомунікації, електроніка; ... Читать дальше »

23 березня 2011 року в інформаційному агентстві «Інтерфакс-Україна» відбулася прес-конференція на тему: "Презентація проекту BASCAР (Business Action to Stop Counterfeiting and Piracy – "Бізнес проти піратства й контрафакту") в Україні".

Проект BASCAР офіційно представлений в Україні та об’єднує в собі понад 150 потужних організацій з різних секторів бізнесу, які цілеспрямовано борються з неліцензійною продукцією, у першу чергу, поінформованістю споживачів. BASCAР – організація-представник бізнесу в боротьбі з недобросовісною конкуренцією на вітчизняному ринку.

Участь у прес-конференції взяв заступник голови Державної служби інтелектуальної власності України Володимир Дмитришин.

Він, зокрема, розповів присутнім про завдання Держслужби та про ті основні функції, які закріплені за системою.
< ... Читать дальше »
Категория: Новости ИС в Украине | Просмотров: 451 | Дата: 24.03.2011 | Комментарии (0) | Теги (Авторское право, Госслужба)

26-27 мая 2011 года во французской курорте Довиль на Ла-Манше состоится 37-ой Саммит «Большой Восьмерки», на котором встретятся главы самых промышленно развитых государств, как Канада, Франция, Германия, Италия, Великобритания, Россия, Япония, США и ЕС, а также специально приглашенные в этом году представители Алжира, Египта, Нигерии, Сенегала и ЮАР.
 
Помимо проблем, связанных с ситуацией в Афганистане, распространением оружия массового поражения, трансатлантическим трафиком кокаина и терроризмом, участники саммита будут обсуждать вопросы регулирования Интернета в мировом масштабе. Так или иначе мировые руководители должны обсудить все аспекты, в том числе интеллектуальную собственность в Интернете.

Это событие не могло остаться без внимания организаций, л ... Читать дальше »
Категория: Новости ИС в мире | Просмотров: 875 | Дата: 24.03.2011 | Комментарии (0) | Теги (интернет, Авторское право)

Google зміцнив свої позиції в рейтингу найдорожчих компаній, збільшивши дохід і перемістившись з другого місця на перше. У цьому році ціна бренду компанії оцінюється в 44,3 млрд. дол. Інтернет-гігантові вдалося обігнати торішнього лідера, Microsoft, який зайняв друге місце.

Несподівано для всіх втратила свої позиції Coca-Cola, Британська нафтова компанія (British Petroleum), здала позиції і мережа Wal-Mart, а також автокорпорація Toyota. Найбільше зниження ціни бренду продемонструвала Nokia, що свідчить про зниження рівня продажів. У десятку лідерів несподівано вибилися Vodafone і банк HSBC. Вперше в рейтинг вартості бренду потрапила соціальна мережа Facebook, що викликало деякі здивування серед експертів. Як заявив Девід Хей: «Вцілому, зростання технологічних брендів було очікуваним, це цілком зрозуміло динамікою розвитку галузі. Резонанс викликало лише зниженн ... Читать дальше »
Категория: Интересные новости | Просмотров: 502 | Дата: 24.03.2011 | Комментарии (0) | Теги (товарные знаки)

На сайте Роспатента размещена новая структура ФГУ ФИПС

Источник: http://www1.fips.ru
Категория: Новости ИС в мире | Просмотров: 396 | Дата: 24.03.2011 | Комментарии (0) | Теги (Роспатент)

Форма входа

Календарь новостей
«  Март 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Облако тегов

Рассылка новостей
Рассылки@Mail.ru
Новости интеллектуальной собственности в Украине

Случайные новости
В Санкт-Петербурге пройдет международная научно-инновационная конференция
Казахстан развивает науку
Интеллектуальная собственность: проблемы закона
"Блеск и нищета" нового законодательства об авторском праве
ГК РФ пересмотрел юридические понятия ПО и баз данных
Правительство РФ приложит максимум усилий по созданию инновационной экономики
Конференция «Кадровое обеспечении индустрии венчурного инвестирования»

Статистика
PR-CY.ru Web Optimizator
Сегодня на сайте были:

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Copyright dp-patent © 2024Сайт управляется системой uCoz
Контакты: тел: +38 (066) 184-32-07, dppatent@gmail.com