Среда, 17.04.2024, 01:59
Приветствую Вас Гость | RSS
Меню сайта

Разделы новостей
Новости ИС в Украине [1189]
Новости ИС в мире [1517]
Конференции, выставки, семинары [420]
Интересные новости [57]
Новости ИС в Днепропетровске [67]

Поиск по сайту

Друзья сайта

Полезные ссылки


DP-PATENT
предлагает квалифицированную помощь в области правовой охраны объектов интеллектуальной собственности, включая изобретения, полезные модели, промышленные образцы, торговые марки, наименования мест происхождения товаров, программы для ЭВМ, базы данных, а также в вопросах авторского права. Быстро, качественно.
в Днепре
.

Контакты: тел: +38 (066) 184-32-07,  dppatent@gmail.com

Главная » 2011 » Февраль » 24
Інститут інтелектуальної власності Одеської національної юридичної академії в м.Києві запрошує фахівців взяти участь у роботі навчального семінару "Патентно-кон'юнктурні та інформаційні дослідження як засіб забезпечення трансферу технологій, науково-технічної та інноваційної діяльності”, що відбудеться в м.Києві 28 лютого 2011р. за адресою: вул. Урицького, 45, офіс 817.

Семінар проводить к.т.н. Васильєв О.В., доцент кафедри інформаційно-аналітичної діяльності Інституту інтелектуальної власності Одеської національної юридичної академії в м. Києві, президент громадської організації Асоціація "Інформатіо-Консорціум”.

Програм ... Читать дальше »
Категория: Конференции, выставки, семинары | Просмотров: 510 | Дата: 24.02.2011 | Комментарии (0)

Генеральный директор ВОИС Фрэнсис Гарри заявил сегодня, что авторское право нуждается в развитии с целью учета существующих технологических реальностей; в противном случае оно подвергается риску стать бесполезным. Выступая на конференции, посвященной будущему авторского права, организованной Австралийским факультетом права Квинслендского технического университета, г-н Гарри отметил, что в деле разработки успешной политики, учитывающей стоящие задачи в области авторского права в цифровой век, не существует «единого волшебного решения», а это может включать сочетание аспектов «права, инфраструктуры, культурных изменений, развития институционального сотрудничества и улучшение бизнес-моделей».

Г-н Гарри отметил, что центральный вопрос в области эволюции политики авторского права заключается в поддержании равновесия между предоставлением произведений культуры по дост ... Читать дальше »
Категория: Новости ИС в мире | Просмотров: 574 | Дата: 24.02.2011 | Комментарии (0) | Теги (ВОИС)

На другий день роботи XVII Міжнародної науково-практичної конференції всіх, хто мав бажання обговорити питання правової охорони, захисту й використання географічних зазначень у світлі європейського досвіду та подискутувати з приводу їх вирішення, зібрала секція № 4.

Роботу секції розпочала Олена Лєвічева, начальник відділу прав на позначення Державного підприємства "Український інститут промислової власності", яка привітала присутніх і побажала всім гарної роботи. Далі слово взяла Інна Шатова, начальник відділу організації захисту прав Державної служби інтелектуальної власності, яка, зокрема, зазначила:
– Об’єкти географічних зазначень дуже важливі, адже вони є унікальними для кожної країни чи її регіону, формуючи певний імідж держави на міжнародному ... Читать дальше »
Категория: Новости ИС в Украине | Просмотров: 464 | Дата: 24.02.2011 | Комментарии (0) | Теги (ЕПВ, Госслужба, ВОИС)

Сьогодні завершив роботу Міжрегіональний семінар з економічних аспектів інтелектуальної власності в країнах з перехідною економікою, організований Всесвітньою організацією інтелектуальної власності (ВОІВ) спільно з Державною службою інтелектуальної власності України та Міністерством освіти і науки, молоді та спорту України.

Модератором заходу, який проходив у межах XVIІ Міжнародної науково-практичної конференції "Актуальні проблеми інтелектуальної власності", був Міхаль Свантнер, керівник відділу співробітництва з деякими країнами Європи та Азії ВОІВ.

Семінар мав на меті підготувати рекомендації для керівництва країн з перехідною економікою щодо створення стратегії у сфері інтелектуальної власності, а тако ... Читать дальше »
Категория: Новости ИС в Украине | Просмотров: 459 | Дата: 24.02.2011 | Комментарии (0) | Теги (Госслужба, ВОИС)

Реалізація та захист прав інтелектуальної власності

Ця тема викликала щирий інтерес як у фахівців сфери інтелектуальної власності, так і у представників суддівського корпусу (секція № 5). Богдан Львов, суддя Вищого господарського суду України, зробив загальний огляд ситуації з розгляду справ про порушення прав на об’єкти інтелектуальної власності.
– Зростає тенденція роз ... Читать дальше »
Категория: Новости ИС в Украине | Просмотров: 584 | Дата: 24.02.2011 | Комментарии (0) | Теги (ЕПВ, Госслужба, ВОИС)

Третій день роботи міжнародної конференції у Львові відзначився засіданнями секцій №№ 6 та 7, які охопили широку тематику – від особливостей правової охорони та захисту товарних знаків до патентно-інформаційного забезпечення й автоматизації діяльності експертного органу. Безліч цікавих питань стали предметом активного обговорення учасників процесу.
Засідання секції № 6

Тема секції № 6 – "Товарні знаки: особливості правової охорони та захисту" – настільки глибоко й усебічно обговорювалася учасниками засідання, що збагнути всі деталі курсу справи могла б навіть людина стороння. Один з модераторів заходу – начальник відділення експертизи заявок на позначення і промислові зразки Державного підприємства "Український інститут промислової власності" (Інститут) Василь Банніков – підбив підс ... Читать дальше »
Категория: Новости ИС в Украине | Просмотров: 606 | Дата: 24.02.2011 | Комментарии (0) | Теги (ЕПВ, Госслужба, ВОИС)

Форма входа

Календарь новостей
«  Февраль 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28

Облако тегов

Рассылка новостей
Рассылки@Mail.ru
Новости интеллектуальной собственности в Украине

Случайные новости
Знакова подія для України – відбувся Перший Національний інноваційний Форум «Українська інноваційна доктрина»
В Беларуси реализуется Государственная инновационная программа
Підсумки наукової та науково-технічної діяльності за 2007 рік
Инструкция к Договору о патентной кооперации (РСТ) в редакции 2007 г.
В Казахстане реализуется проект "Коммерциализация технологий"
2008: стартуют семь российских технопарков
Надходження до ПІБ

Статистика
PR-CY.ru Web Optimizator
Сегодня на сайте были:

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Copyright dp-patent © 2024Сайт управляется системой uCoz
Контакты: тел: +38 (066) 184-32-07, dppatent@gmail.com