Пятница, 19.04.2024, 09:57
Приветствую Вас Гость | RSS
Меню сайта

Разделы новостей
Новости ИС в Украине [1189]
Новости ИС в мире [1517]
Конференции, выставки, семинары [420]
Интересные новости [57]
Новости ИС в Днепропетровске [67]

Поиск по сайту

Друзья сайта

Полезные ссылки

Главная » 2011 » Октябрь » 6 » Міжнародний інноваційний форум країн СНД – 2011
Міжнародний інноваційний форум країн СНД – 2011
20:58
27 – 30 вересня 2011 року у виставковому центрі "КиївЕкспоПлаза" відбувся Міжнародний інноваційний форум країн СНД, присвячений розвитку інноваційної сфери. Організаторами заходу виступили Державне агентство з питань науки, інновацій та інформатизації України та Національна академія наук України.

У роботі форуму взяли участь представники міністерств і відомств, підприємств і компаній України та країн СНД, а також виконавчих органів СНД, відповідальних за реалізацію інноваційної політики. Українські та іноземні фахівці зібралися для обговорення спільних проблем і нагальних питань, пов’язаних із заходами, спрямованими на поліпшення інвестиційного клімату в інноваційній галузі. Головними напрямами форуму та спеціалізованих виставок були наука, виробництво, освіта, комунікації, комп’ютерні технології. Велика експозиція була присвячена досягненням у галузях медицини, фармацевтики та лабораторного устаткування.

Форум урочисто відкрив прем’єр-міністр України М.Я. Азаров, який підкреслив значимість плідної співпраці країн СНД в інноваційній та науково-технічній сферах, необхідність залучення інвестицій у наукоємні сектори економіки, розширення ринків збуту високотехнологічної продукції.

З привітальним словом також виступив президент Національної академії наук України Б.Є. Патон, який побажав учасникам міжнародного форуму успіхів у реалізації проектів, нових ідей і творчих здобутків.

Розглянувши об’єднану експозицію відділень Національної академії наук України, відвідувачі виставки детально ознайомилися з багатим науково-технічним доробком НАНУ.

У рамках форуму було проведено тематичні виставки, семінари, секції та круглі столи. Український центр інноватики та патентно-інформаційних послуг (Філія Державного підприємства "Український інститут промислової власності") був учасником виставки "Інновації країн СНД – 2011".

Учасники форуму мали змогу ознайомитися з широким спектром послуг, які надає Центр для одержання правової охорони, захисту й реалізації прав на об’єкти ІВ. Його представники проводили кваліфіковані консультації та бесіди, надавали відповіді на питання щодо інформаційних пошуків, патентних досліджень, медіації. Особливо зацікавила відвідувачів робота Інтернет-біржі промислової власності, діяльність якої спрямована на сприяння просуванню перспективних винаходів на світовий і вітчизняний інноваційні ринки.

Гості із захопленням знайомилися з тематичними добірками патентної інформації, які можна замовити в Українському центрі інноватики та патентно-інформаційних послуг, у складі якої діє найповніший відкритий фонд патентної документації. Також учасники заходу дізналися про конференції та конкурси, які проводяться у сфері інтелектуальної власності.

За сприяння Центру учасниками виставки стали переможці окремих номінацій Всеукраїнського конкурсу "Винахід року" – ЗАТ "Укрводбезпека" та ПП "Артон", які мали можливість представити свої нові розробки та знайти ділових партнерів.

Інформаційний стенд Центру викликав жвавий інтерес та щиру зацікавленість учасників форуму.

Міжнародний інноваційний форум країн СНД та спеціалізовані виставки, які проходили в рамках форуму, забезпечили більш глибоке розуміння учасниками та гостями заходу рівня вагомості впливу новітніх технологій, відкриттів, новаторства та наукових розробок на розвиток окремих галузей – науки, освіти, медицини, економіки – та держави в цілому.

Під час проведення семінарів та експозицій було продемонстровано останні науково-технічні досягнення провідних виробників, надано інформацію про стан і тенденції розвитку передових технологій. Учасники заходу отримали широкі можливості для обміну досвідом, розширення ділових зв’язків та налагодження партнерських стосунків.

Источник: http://www.sips.gov.ua
Категория: Новости ИС в Украине | Просмотров: 997 | Теги: |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма входа

Календарь новостей
«  Октябрь 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Облако тегов

Рассылка новостей
Рассылки@Mail.ru
Новости интеллектуальной собственности в Украине

Случайные новости
В Антигуа легализовано пиратство американского ПО
Первый всероссийский форум инноваторов собрал более 1500 инноваторов
В Женеві пройдуть консультації України про вступ до СОТ
Региональная конференция для специалистов Приволжского федерального округа Российской Федерации
Травнева зустріч інтелектуалів в Одесі
Госдума приняла законопроект о взимании патентных и иных пошлин
Всемирный банк выделил $13,4 млн на коммерциализацию науки в Казахстане

Статистика
PR-CY.ru Web Optimizator
Сегодня на сайте были:

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Copyright dp-patent © 2024Сайт управляется системой uCoz
Контакты: тел: +38 (066) 184-32-07, dppatent@gmail.com