Среда, 24.04.2024, 18:34
Приветствую Вас Гость | RSS
Меню сайта

Разделы новостей
Новости ИС в Украине [1189]
Новости ИС в мире [1517]
Конференции, выставки, семинары [420]
Интересные новости [57]
Новости ИС в Днепропетровске [67]

Поиск по сайту

Друзья сайта

Полезные ссылки

Главная » 2009 » Сентябрь » 28 » Серія засідань Асамблей держав-членів ВОІВ
Серія засідань Асамблей держав-членів ВОІВ
16:25
Цьогорічна серія засідань Асамблей держав-членів Всесвітньої організації інтелектуальної власності (ВОІВ), яка проходить з 22 вересня по 1 жовтня в м.Женева, Швейцарія, розпочалася з дводенного форуму високого рівня, у якому взяли участь понад 40 міністрів, що відповідають за сферу інтелектуальної власності у своїх країнах. Вони висловили впевненість, що інтелектуальна власність є рушійною силою у створенні сприятливого середовища для соціального, економічного й культурного розвитку, а також підтримали зусилля ВОІВ, спрямовані на втілення в життя програм у рамках Порядку денного у сфері розвитку ІВ.

Зустріч на такому високому рівні дозволила учасникам Форуму обмінятися досвідом, поділитися нагальними проблемами та презентувати відповідні національні пріоритети у сфері інтелектуальної власності.
Крім того, вони відзначили необхідність підвищення рівня кооперації як у національному, так і в міжнародному середовищі.

25 вересня 2009 року в рамках участі в керівних органах держав-членів ВОІВ делегація України на чолі з головою Державного департаменту інтелектуальної власності Миколою Паладієм та Постійним представником України при відділенні ООН та інших міжнародних організаціях Миколою Маймескулом зустрілася з Генеральним директором ВОІВ Френсісом Гарі. Він високо оцінив співпрацю між Держдепартаментом та ВОІВ, а також відзначив результативність та ефективність спільно організованих міжнародних заходів на території України.

З метою підвищення рівня обізнаності з міжнародними системами реєстрації об’єктів промислової власності, зокрема Мадридською системою міжнародної реєстрації знаків для товарів і послуг та системи
PCT (Договору про патентну кооперацію), було досягнуто домовленості провести спільно з ВОІВ регіональні семінари на території України. Такі заходи сприятимуть активізації українських заявників у використанні міжнародних систем.

Українська делегація знову порушила питання кадрової політики у ВОІВ, зокрема про дотримання з боку ВОІВ рівномірного представництва держав-членів ВОІВ у Секретаріаті ВОІВ згідно з географічним критерієм та наголосила на необхідності підвищення професійного рівня штату ВОІВ.
Генеральний директор ВОІВ у свою чергу запевнив українську делегацію у своїй підтримці її позиції та пообіцяв сприяти просуванню професіоналів від України до Міжнародного Бюро ВОІВ.

Источник
: http://www.sdip.gov.ua
Категория: Новости ИС в мире | Просмотров: 693 | Теги: Госдепартамент, ВОИС, РСТ |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма входа

Календарь новостей
«  Сентябрь 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Облако тегов

Рассылка новостей
Рассылки@Mail.ru
Новости интеллектуальной собственности в Украине

Случайные новости
Міжнародна науково-практична конференція "Актуальні проблеми інтелектуальної власності"
Усього зареєстровано охоронних документів
Проблему нелицензионного ПО решит бесплатный аналог
Интеллектуальные споры разрешат спецсуды
IX Форум «Высокие технологии XXI века»
Участь України в ОЧЕС сприятиме залученню інвестицій в її економіку
Экономика Тюменской области успешно переходит на инновационные рельсы

Статистика
PR-CY.ru Web Optimizator
Сегодня на сайте были:

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Copyright dp-patent © 2024Сайт управляется системой uCoz
Контакты: тел: +38 (066) 184-32-07, dppatent@gmail.com