Пятница, 29.03.2024, 08:41
Приветствую Вас Гость | RSS
Меню сайта

Разделы новостей
Новости ИС в Украине [1189]
Новости ИС в мире [1517]
Конференции, выставки, семинары [420]
Интересные новости [57]
Новости ИС в Днепропетровске [67]

Поиск по сайту

Друзья сайта

Полезные ссылки

Главная » 2010 » Июнь » 21 » У Брюсселі відкрилася 38-ма конференція ICANN
У Брюсселі відкрилася 38-ма конференція ICANN
22:05
Сьогодні відбулося офіційне відкриття 38-ої конференції ICANN у Брюсселі (Бельгія). На церемонії відкриття Рід Бекстрем, Президент корпорації ICANN, підкреслив провідну роль країн Європейського Союзу у розвитку інфраструктури Інтернету. У списку найбільш динамічно розвинених національних доменних зон європейського континенту глава ICANN назвав і російський домен RU, який підбирається до позначки в 3 млн реєстрацій.

Рід Бекстрем у своїй промові не обійшов увагою делегування перших чотирьох багатомовних доменів верхнього рівня, в числі яких перший кириличний домен РФ. Ще раз було підкреслено, що дана подія стала результатом спільної ефективної роботи всіх зацікавлених сторін: урядів держав, адміністраторів і реєстраторів доменів, спільнот користувачів.

Сьогодні ж фахівці російського доменного реєстратора Ru-Center проводять презентацію домену РФ для закордонних користувачів Глобальної мережі. Зокрема, можливість зареєструвати кириличні домени в рамках проведеного до 30 вересня 2010 року етапу буде надана власникам брендів, орієнтованих на російський ринок і світових ЗМІ, що включили територію Росії в зону свого розповсюдження або мовлення.

Інтерес до національних доменів Росії почав підвищуватися зовсім недавно, багато в чому це пов'язано з активною позицією Росії у проведеній останнім часом роботі зі створення багатомовних доменів верхнього рівня. Довгий час кількість зарубіжних власників доменів в зоні RU не перевищувала 3-4%, на початку цього року вона вперше перевищила позначку в 5%, а на сьогоднішній день становить уже 19%. В домені РФ поки переважна більшість власників доменів - це російські компанії, але інтерес до реєстрації російськомовних доменних імен виявляють і власники зарубіжних брендів.

"Інформаційна кампанія з просування домену РФ, яку російські гравці ринку реєстрації доменів проводять всередині країни, вже дала свої позитивні результати - лише в рамках періоду пріоритетної реєстрації домен РФ щодня зростає 50-100 новими реєстраціями. Початок періоду відкритої реєстрації повинен на порядок збільшити цю кількість. Презентацією домену РФ в Брюсселі ми плануємо привернути увагу до російськомовного домену зарубіжних користувачів, в першу чергу з європейських країн, що мають з Росією тісні економічні зв'язки", - каже Андрій Воробйов, директор департаменту зі зв'язків з громадськістю Ru-Center.

До 30 вересня триватиме другий етап періоду пріоритетної реєстрації. В даний час заявки на реєстрацію доменів приймаються від власників товарних знаків та органів державної влади. 1 липня почнетcя прийом попередніх замовлень на пріоритетну реєстрацію доменів від власників фірмових найменувань, власників прав на використання найменування місця походження товарів, некомерційних організацій та засобів масової інформації. Реєстрація доменів для зазначених категорій стартує 15 липня, а з 1 жовтня домен РФ зможе зареєструвати кожен бажаючий.

Источник: http://www.intelpro.net
Категория: Новости ИС в мире | Просмотров: 580 | Теги: |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма входа

Календарь новостей
«  Июнь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Облако тегов

Рассылка новостей
Рассылки@Mail.ru
Новости интеллектуальной собственности в Украине

Случайные новости
Инновационная экономика: Вспомним советские НИИ
Казахстан будет осуществлять трансферт IT-технологий
MPAA навчить дітей дотримуватись закону про авторське право
72% українців використовують неліцензійні програми Microsoft
Комитет ГД отклонил законопроекты по противодействию обороту контрафакта
Итоги конкурса по отбору центров в поддержку международной технологической кооперации инновационных МСП
П’яте спільне засідання Робочої групи

Статистика
PR-CY.ru Web Optimizator
Сегодня на сайте были:

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Copyright dp-patent © 2024Сайт управляется системой uCoz
Контакты: тел: +38 (066) 184-32-07, dppatent@gmail.com