Четверг, 25.04.2024, 23:38
Приветствую Вас Гость | RSS
Меню сайта

Разделы новостей
Новости ИС в Украине [1189]
Новости ИС в мире [1517]
Конференции, выставки, семинары [420]
Интересные новости [57]
Новости ИС в Днепропетровске [67]

Поиск по сайту

Друзья сайта

Полезные ссылки

Главная » 2010 » Август » 9 » Випуск-2010
Випуск-2010
14:08
Минулої п’ятниці відбулося урочисте вручення дипломів про вищу освіту студентам Інституту інтелектуальної власності Одеської національної юридичної академії (ОНЮА) в м. Київ. 229 випускників отримали повну вищу освіту за спеціальністю «Інтелектуальна власність» та здобули кваліфікацію професіонала з інтелектуальної власності (ІВ).

На святі були присутні заступник голови Держдепартаменту інтелектуальної власності Володимир Дмитришин, завідуючий сектором трансферу технологій управління інвестиційної та інноваційної політики Секретаріату Кабінету Міністрів України, судовий експерт з питань інтелектуальної власності Олександр Пічкур, директор Інституту інтелектуальної власності ОНЮА в м. Київ Володимир Пархоменко та інші.


Урочисте засідання відкрив Олександр Пічкур. Він привітав присутніх, наголосивши на високому рівні знань, які дає Інститут ІВ України. А також відзначив, що всі випускники цього закладу працевлаштовані, мають гарну репутацію й задіяні в роботі органів державної влади – на митниці, в охоронних органах, сферах судочинства та інтелектуальної власності тощо.

Серед тих, хто отримав дипломи, були й представники Азербайджану. Їх приїхали привітати Касумов Фарман Гусейнович – д.е.н., професор, директор Центру наукових інновацій НАН Азербайджану – та Алієв Табриз Насіб огли – д.е.н., професор, дійсний член двох академій – інформатизації та екоенергетики й менеджменту Азербайджанської державної нафтової академії.

– Україна є державою з величезним науковим та інтелектуальним потенціалами. Тому цього року в Інституті ІВ в Україні – єдиному на території СНД – навчалося 7 наших студентів, а наступного року навчатиметься вже 15. В Азербайджані дуже цінують спеціалістів такого рівня, якого досягають в цьому навчальному закладі. Домовленість щодо навчання наших студентів в Україні здійснюється між Міністерством освіти і науки України та Національною академією наук Азербайджану. Випускники українського Інституту ІВ одразу по його закінченні забезпечуються високооплачуваними робочими місцями в різних організаціях сфери ІВ нашої країни, – повідомив Фарман Касумов.


Володимир Пархоменко, вітаючи випускників, зазначив:
– Випускники, які закінчили Інститут з відзнакою, отримали по пам'ятній книзі.
Ми й надалі розширюватимемо кордони міжнародної співпраці. Зараз плануємо запросити студентів з Узбекистану та Казахстану. У перспективі – втілення задуму навчання для англомовних студентів, для цього розроблятиметься нова навчальна система.

Від імені голови Держдепартаменту Миколи Паладія привітав присутніх його заступник Володимир Дмитришин, який був випускником першого набору Інституту. Він, зокрема, зазначив:

– Цей випуск ювілейний – 10-й. Хоч і багато чого змінилося за час роботи Інституту, але рівень його викладачів залишився незмінним – інтелектуальний кістяк закладу складають досвідчені, високопрофесійні й талановиті фахівці. Диплом цього Інституту є підтвердженням високого рівня здобутих за час навчання знань і навичок. Слід відзначити також можливість перспектив росту – написання кандидатських, докторських робіт. Випускникам цього навчального закладу завжди раді в Держдепартаменті, фахівці якого завжди прийдуть на допомогу та нададуть необхідну підтримку кожному, хто має диплом Інституту інтелектуальної власності.

Під бурхливі оплески учасників урочистостей Володимир Дмитришин вручив документи про вищу освіту випускникам, які, у свою чергу, виступили зі словами вдячності на адресу викладачів та гостей свята.


Источник: http://www.sdip.gov.ua
Категория: Новости ИС в Украине | Просмотров: 522 | Теги: Госдепартамент, Укрпатент |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма входа

Календарь новостей
«  Август 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Облако тегов

Рассылка новостей
Рассылки@Mail.ru
Новости интеллектуальной собственности в Украине

Случайные новости
Комитет ГД отклонил законопроекты по противодействию обороту контрафакта
В Казахстане реализуется проект "Коммерциализация технологий"
Підсумки Всеукраїнського конкурсу "Винахід–2007" та Всеукраїнського конкурсу на нагороду ВОІВ для підприємств з інноваційною діяльністю
Европейский суд защитил права пользователей интернета
Ежедневные публикации сведений о зарегистрированных товарных знаках и наименованиях мест происхождения товаров
ІІ міжнародна науково-практична конференція "Інтелектуальна власність в ХХІ сторіччі"
Реєстрація прав на ОПВ у листопаді

Статистика
PR-CY.ru Web Optimizator
Сегодня на сайте были:

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Copyright dp-patent © 2024Сайт управляется системой uCoz
Контакты: тел: +38 (066) 184-32-07, dppatent@gmail.com