Четверг, 25.04.2024, 15:29
Приветствую Вас Гость | RSS
Меню сайта

Разделы новостей
Новости ИС в Украине [1189]
Новости ИС в мире [1517]
Конференции, выставки, семинары [420]
Интересные новости [57]
Новости ИС в Днепропетровске [67]

Поиск по сайту

Друзья сайта

Полезные ссылки

Главная » 2010 » Сентябрь » 6 » Затверджено графік регіональних семінарів
Затверджено графік регіональних семінарів
20:34
На виконання наказу Держдепартаменту інтелектуальної власності від 01.06.2010 № 53 "Про затвердження Плану виконання заходів завдання № 11 Державної цільової програми підготовки та проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу на 2010 рік" затверджено графік проведення регіональних семінарів у приймаючих містах.

ПОВІДОМЛЕННЯ про проведення регіональних семінарів
У жовтні та листопаді 2010 року заплановано проведення регіональних науково-практичних семінарів на тему "Набуття, здійснення і захист прав інтелектуальної власності Об’єднання європейських футбольних асоціацій (УЄФА) та його комерційних партнерів" у приймаючих містах за таким графіком:
Львів – 13 жовтня, Харків – 20 жовтня, Донецьк – 10 листопада, Київ – 17 листопада.
Метою заходу є обговорення практичних питань стосовно організації захисту прав інтелектуальної власності УЄФА під час підготовки та проведення фінального турніру Чемпіонату Європи з футболу УЄФА ЄВРО 2012™.
Передбачається участь у семінарі представників Секретаріату Кабінету Міністрів України, інших органів державної влади, державних адміністрацій приймаючих міст, Національного агентства з питань підготовки та проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 з футболу, Федерації футболу України, Місцевого організаційного комітету "ЄВРО 2012 Україна", а також фахівців Державного департаменту інтелектуальної власності та Державного підприємства "Український інститут промислової власності".

ПРОГРАМА регіональних семінарів з питань набуття, здійснення й захисту прав інтелектуальної власності УЄФА та його комерційних партнерів, проведення яких передбачено у 2010 році
Вступне слово представника відповідної державної адміністрації (за згодою).
Вступне слово представника Національного агентства з питань підготовки та проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу (за згодою).
Привітання представника Місцевого організаційного комітету "ЄВРО 2012 Україна" (за згодою).
Привітання представника Федерації футболу України (за згодою).
"Основні заходи Державного департаменту інтелектуальної власності з організації набуття й захисту прав інтелектуальної власнос
ті УЄФА та його комерційних партнерів" – доповідь Жарова В.О., першого заступника голови Державного департаменту інтелектуальної власності.
"Нормативно-правове забезпечення правової охорони й захисту прав інтелектуальної власності УЄФА та його комерційних партнерів" – доповідь Горнісевича А.М., заступника директора Державного підприємства "Український інститут промислової власності".
"Можливості Держмитслужби України щодо захисту прав інтелектуальної власності УЄФА" – доповідь представника Держмитслужби України (за згодою).
"Заходи органів внутрішніх справ України із захисту прав інтелектуальної власності УЄФА та його комерційних партнерів" – доповідь представника МВС України (за згодою).
"Паразитичний маркетинг як вид протизаконної діяльності, засоби боротьби з ним" – доповідь Василенко М.О., заступника начальника відділення розробки законодавства у сфері промислової власності, начальника відділу норм міжнародного права Державного підприємства "Український інститут промислової власності".
"Автоматизована база даних інтелектуальної власності УЄФА та її комерційних партнерів: призначення, структура та користування" – доповідь Костенко І.А., начальника відділу заходів з інтелектуальної власності Державного підприємства "Український інститут промислової власності".
"Основні положення Директив для медіа з використання офіційних знаків УЄФА" – доповідь Порохніцької Н.А., головного спеціаліста відділу заходів з інтелектуальної власності Державного підприємства "Український інститут промислової власності".
Виступи представників у справах інтелектуальної власності та інших заінтересованих осіб.

Источник: http://www.sdip.gov.ua
Категория: Новости ИС в Украине | Просмотров: 411 | Теги: Євро-2012, Госдепартамент |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма входа

Календарь новостей
«  Сентябрь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Облако тегов

Рассылка новостей
Рассылки@Mail.ru
Новости интеллектуальной собственности в Украине

Случайные новости
Нова інформаційно-довідкова система
Cеминар «Проблемы создания и управления технопарками»
Про передачу прав на ОПВ
Міносвіти визначило інноваційні проекти
Первый всероссийский форум инноваторов собрал более 1500 инноваторов
Регистрация товарных знаков в условиях действия части IV ГК РФ
Підсумки Всеукраїнського конкурсу "Винахід–2007" та Всеукраїнського конкурсу на нагороду ВОІВ для підприємств з інноваційною діяльністю

Статистика
PR-CY.ru Web Optimizator
Сегодня на сайте были:

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Copyright dp-patent © 2024Сайт управляется системой uCoz
Контакты: тел: +38 (066) 184-32-07, dppatent@gmail.com