Пятница, 19.04.2024, 12:03
Приветствую Вас Гость | RSS
Меню сайта

Разделы новостей
Новости ИС в Украине [1189]
Новости ИС в мире [1517]
Конференции, выставки, семинары [420]
Интересные новости [57]
Новости ИС в Днепропетровске [67]

Поиск по сайту

Друзья сайта

Полезные ссылки

Главная » 2009 » Апрель » 16 » Співпраця з Патентним бюро Данії
Співпраця з Патентним бюро Данії
18:33

Нещодавно з офіційним візитом Держдепартамент інтелектуальної власності відвідали представники Патентного бюро Королівства Данія: заступник генерального директора Кед Німанн та начальник Департаменту міжнародних проектів Крістіна Аагаард. Мета їх приїзду - налагодження тіснішої співпраці між Україною та Данією у сфері забезпечення прав інтелектуальної власності в рамках інструментів інституціональної розбудови Європейського Союзу TAIEX та Twinning.

Голова Держдепартаменту Микола Паладій проінформував про діяльності державної системи правової охорони інтелектуальної власності в Україні та розповів про міжнародну співпрацю з європейськими організаціями, які займаються правовою охороною ІВ.

Кед Німанн подякував Миколі Паладію за організацію такої зустрічі та розповів про діяльність Датського Патентного бюро. Воно не відповідає за захист авторського права. Це є відповідальністю Міністерства культури Данії.

- Наше відомство підпорядковане Міністерству економіки, але не зважаючи на це, має незалежний статус. Це полягає в тому, що його діяльність не фінансується з держбюджету. Законодавчою владою та Урядом Данії йому надані повноваження представляти державу в питаннях інтелектуальної власності на міжнародному рівні. У відомстві створено юридичний департамент, який відповідає за розробку законопроектів у галузі інтелектуальної власності та передає їх парламенту на розгляд. Також, окрім тієї роботи, яку Патентне бюро здійснює для національного заявника, на контрактній основі надається низка послуг представникам інших держав, - розповів Кед Німанн. Він також наголосив на тому, що Датське патентне відомство активно співпрацює на міжнародному рівні, налагоджує контакти з міжнародними організаціями, щоб зрозуміти, як працює система інтелектуальної власності в інших країнах.

Голова Держдепартаменту наголосив на необхідності для відомств ближчого знайомства з діяльністю один одного та висловив зацікавленість щодо програм Єврокомісії, в тому числі TAIEX і Twinning, а також досвіду Датського відомства в даній сфері.

По завершенню зустрічі голова Держдепартаменту запропонував підписати Угоду про співпрацю між Держдепартаментом та Патентним бюро Данії та направити офіційне запрошення керівництву Патентного відомства Данії на щорічну Міжнародну науково-практичну конференцію в Ялті.

Источник: http://www.sdip.gov.ua
Категория: Новости ИС в Украине | Просмотров: 859 | Теги: Госдепартамент |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма входа

Календарь новостей
«  Апрель 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Облако тегов

Рассылка новостей
Рассылки@Mail.ru
Новости интеллектуальной собственности в Украине

Случайные новости
"Пиратство для личного пользования" преследоваться не будет. В Канаде.
Семінар з питань посилення судового захисту прав ІВ
Ловись, рыбка, большая и маленькая
Реєстрація прав на об’єкти авторського права
Тюменская область: инновациями будут торговать на электронной площадке
Готовится запрет на копирование программ без лицензий
Любителей интернет-халявы ждет суровая кара

Статистика
PR-CY.ru Web Optimizator
Сегодня на сайте были:

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Copyright dp-patent © 2024Сайт управляется системой uCoz
Контакты: тел: +38 (066) 184-32-07, dppatent@gmail.com