Четверг, 18.04.2024, 20:40
Приветствую Вас Гость | RSS
Меню сайта

Разделы новостей
Новости ИС в Украине [1189]
Новости ИС в мире [1517]
Конференции, выставки, семинары [420]
Интересные новости [57]
Новости ИС в Днепропетровске [67]

Поиск по сайту

Друзья сайта

Полезные ссылки

Главная » 2009 » Июнь » 9 » Семінар "Управління інтелектуальною власністю у вищих навчальних закладах та науково-дослідних установах, управління інноваціями"
Семінар "Управління інтелектуальною власністю у вищих навчальних закладах та науково-дослідних установах, управління інноваціями"
11:16

Сьогодні розпочав роботу міжнародний семінар "Управління інтелектуальною власністю у вищих навчальних закладах та науково-дослідних установах, управління інноваціями на ранніх стадіях у країнах із перехідною економікою".

Проведення семінару ініційовано спільно Міністерством освіти і науки України та Всесвітньою організацією інтелектуальної власності (ВОІВ). У заході беруть участь представники ВОІВ, Європейського патентного відомства, Євразійської патентної організації та фахівці із Центральної та Східної Європи.

Заступник міністра освіти і науки України Максим Стріха привітав усіх учасників міжнародого семінару і підкреслив особливу важливість таких представницьких зустрічей, під час яких можна обмінятися досягненнями, обговорити проблеми у сфері інтелектуальної власності та визначити шляхи співробітництва.

У своєму виступі Максим Стріха наголосив на тому, що навчання методам управління правами інтелектуальної власності є на цей час однією із найважливіших складових, необхідних для ефективного функціонування, розвитку і підвищення конкурентоздатності науки в сучасних умовах ринкових відносин.

З привітальним словом також виступив голова Державного департаменту інтелектуальної власності Микола Паладій, який висловив щиру подяку ВОІВ за постійну підтримку, спрямовану на розвиток і удосконалення державної системи правової охорони інтелектуальної власності в Україні.

Микола Паладій зазначив, що тема семінару є особливо актуальною в умовах світової економічної кризи. Сьогодні важливо сформувати ефективну інноваційну модель розвитку економіки, засновану на знаннях та інтелекті, осередком яких завжди були вищі навчальні заклади та науково-дослідні центри.

«Я переконаний, що цей захід надасть реальну можливість вітчизняним та закордонним експертам, менеджерам, представникам вузівської науки, які мають певний досвід управління правами інтелектуальної власності, налагодити ефективне співробітництво», - наголосив голова Держдепартаменту.

У перший день роботи з доповідями на семінарі виступили експерт з інтелектуальної власності Рон Мерчант (Великобританія), патентний повірений, управляючий директор компанії «Біополіс інноваційні послуги» Іштван Молнар (Угорщина), представник Роспатенту Анжела Кусь та заступник голови Держдепартаменту інтелектуальної власності Володимир Дмитришин.

Семінар проводиться на базі Державного підприємства "Український інститут промислової власності" за адресою: м. Київ, вул. Глазунова, 1.

Источник: http://www.sdip.gov.ua

Категория: Новости ИС в Украине | Просмотров: 593 | Теги: Госдепартамент, ВОИС, инновации |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма входа

Календарь новостей
«  Июнь 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Облако тегов

Рассылка новостей
Рассылки@Mail.ru
Новости интеллектуальной собственности в Украине

Случайные новости
Заседание Координационного совета по промышленному выпуску совместного регионального патентно-информационного продукта стран СНГ на CD-ROM
Госдума приняла законопроект о взимании патентных и иных пошлин
НАИРИТ: в библиотеке инновационных проектов более 1000 разработок
В Беларуси успешно реализуется госпрограмма инновационного развития
Форум «Интеллектуальная собственность России»
Обнинск: проходит семинар по инновационному развитию
Семинар на тему «Инновационная деятельность в Вологодской области: вопросы коммерциализации технологий»

Статистика
PR-CY.ru Web Optimizator
Сегодня на сайте были:

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Copyright dp-patent © 2024Сайт управляется системой uCoz
Контакты: тел: +38 (066) 184-32-07, dppatent@gmail.com