Четверг, 25.04.2024, 09:13
Приветствую Вас Гость | RSS
Меню сайта

Разделы новостей
Новости ИС в Украине [1189]
Новости ИС в мире [1517]
Конференции, выставки, семинары [420]
Интересные новости [57]
Новости ИС в Днепропетровске [67]

Поиск по сайту

Друзья сайта

Полезные ссылки

Главная » 2009 » Август » 4 » У Держінвестицій обговорили питання створення венчурного фонду інвестування інноваційної діяльності
У Держінвестицій обговорили питання створення венчурного фонду інвестування інноваційної діяльності
09:52
30 липня 2009 року у Державному агентстві України з інвестицій та інновацій (далі – Держінвестицій) під головуванням заступника Голови Держінвестицій Сергія Москвіна відбулося розширене засідання робочої з питань створення венчурного фонду інвестування інноваційної діяльності.

Присутні обговорили низку питань щодо створення та діяльності венчурного фонду інвестування інноваційної діяльності, а також порядку підготовки та відбору проектів для інвестування.

У рамках засідання начальник відділу впровадження програм і проектів Південно-західного регіонального центру інноваційного розвитку (далі – РЦІР) Олена Фіяло виступила з презентацію на тему «Розробка концепції створення венчурного фонду», в.о. директора Південно-західного РЦІР Олександр Гавриш поінформував про основні напрями інвестування у Вінницькій, Хмельницькій та Чернівецькій областях та презентував кілька проектів, що потребують інвестицій.

Начальник Управління з питань інтелектуальної власності, маркетингових досліджень та інформаційно-консалтингового забезпечення Української академії аграрних наук Юрій Тютченко розповів про Ярмарку інноваційних бізнес-проектів у сфері агропромислового комплексу України, яку планується провести у листопаді 2009 року.

В обговоренні питань щодо створення та діяльності венчурного фонду інвестування інноваційної діяльності взяли участь член наглядової ради Української асоціації інвестиційного бізнесу Олег Колесник, генеральний директор ТОВ «КУА «ОТП Капітал» Марина Мендзебровська, Перший віце-президент Вінницького регіонального відділення Українського союзу промисловців і підприємців Валерій Рєдчик, Директор Подільської фондової компанії Дмитро Дідковський, старший аналітик Української асоціації інвестиційного бізнесу Олег Болховітинов, Директор департаменту організації експертизи та конкурсних відборів Державної інноваційної фінансово-кредитної установи Віктор Разумков.

Учасники засідання прийняли рішення провести дослідження досвіду створення аналогічних інституцій у країнах світу та можливості його впровадження в Україні.

Источник: http://www.in.gov.ua
Категория: Новости ИС в Украине | Просмотров: 623 | Теги: инновации |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма входа

Календарь новостей
«  Август 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Облако тегов

Рассылка новостей
Рассылки@Mail.ru
Новости интеллектуальной собственности в Украине

Случайные новости
Новый закон — новые проблемы
Патентное дело в таблицах и схемах, В.М.Лещенко
MPAA навчить дітей дотримуватись закону про авторське право
Семінар про особливості експертизи заявок
В Новосибирской области будут создаваться крупные научно-промышленные комплексы
Альтернатива судам є. Це – МЕДІАЦІЯ!
В Беларуси успешно реализуется госпрограмма инновационного развития

Статистика
PR-CY.ru Web Optimizator
Сегодня на сайте были:

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Copyright dp-patent © 2024Сайт управляется системой uCoz
Контакты: тел: +38 (066) 184-32-07, dppatent@gmail.com