Понедельник, 29.04.2024, 13:41
Приветствую Вас Гость | RSS
Меню сайта

Разделы новостей
Новости ИС в Украине [1189]
Новости ИС в мире [1517]
Конференции, выставки, семинары [420]
Интересные новости [57]
Новости ИС в Днепропетровске [67]

Поиск по сайту

Друзья сайта

Полезные ссылки


DP-PATENT
предлагает квалифицированную помощь в области правовой охраны объектов интеллектуальной собственности, включая изобретения, полезные модели, промышленные образцы, торговые марки, наименования мест происхождения товаров, программы для ЭВМ, базы данных, а также в вопросах авторского права. Быстро, качественно.
в Днепре
.

Контакты: тел: +38 (066) 184-32-07,  dppatent@gmail.com

Главная » Новости ИС в Украине
« 1 2 ... 115 116 117 118 119 »
Єврокомісія привітала досягнення політичного рішення між Радою міністрів ЄС та Європарламентом стосовно прийняття у першому читанні нових регуляторних правил виробництва та реалізації спиртових напоїв. Ці правила уніфікують відповідне законодавство ЄС, враховують технічні уточнення, вимоги СОТ, систему «географічної індикації» Євросоюзу та вимоги захисту прав інтелектуальної власності.

Оновлений регуляторний акт містить чітке визначення для всіх спиртових напоїв, що допоможе виробникам у реалізації цього виду продукції та дозволить забезпечити надійний захист для її споживачів, повідомляє УКРІНФОРМ.

Нові правила кладуть край дискусіям, які точилися в Єврокомісії з 2005 року щодо визначення терміну «vodka». У майбутньому прийнято рішення позначати горілку, вироблену із зерна або картоплі, просто як «vodka». На етикетках горілки, яку вироблено з інших субстанцій, має на додаток до слова «vodka» міститися примітка «вироблена з...» (з перерахуванням всіх інгредієнтів). ... Читать дальше »
Категория: Новости ИС в Украине | Просмотров: 958 | Дата: 21.12.2007 | Комментарии (0)

Протягом листопада 2007 року відбувалася активна робота з реалізації завдань, спрямованих на проведення державної політики у сфері використання прав на об`єкти промислової власності, що мають правову охорону в Україні.

Источник: http://www.sdip.gov.ua
Категория: Новости ИС в Украине | Просмотров: 905 | Дата: 20.12.2007 | Комментарии (0)

У листопаді 2007 року до Держдепартаменту інтелектуальної власності надійшло 402 заявки на реєстрацію авторського права на твір і 79 заявок на реєстрацію договорів, які стосуються права автора на твір. Здійснено 451 реєстрацію авторського права на твір та прийнято 19 рішень про реєстрацію договорів, які стосуються права автора на твір.

Источник: http://www.sdip.gov.ua
Категория: Новости ИС в Украине | Просмотров: 828 | Дата: 20.12.2007 | Комментарии (0)

Вийшов друком черговий номер журналу "Інтелектуальна власність". У рубриках: "Патентне право", "Комерційні позначення", "Захист прав", "Точка зору", "Консультації", "Факти і події" тощо представлено статті, в яких розглядаються питання удосконалення охорони і захисту комерційних позначень в Україні; внесення змін щодо власника патенту на винахід (корисну модель); особливості зв’язку між визнанням знака добре відомим та реєстрацією його в Україні, а також інші матеріали.

Источник: http://www.sdip.gov.ua

 

Категория: Новости ИС в Украине | Просмотров: 822 | Дата: 17.12.2007 | Комментарии (0)

На засіданні Міжвідомчої ради з питань інвестицій й інновацій при КМУ були підведені попередні підсумки роботи конкурсних комісій, роботу яких забезпечує Державне агентство України по інвестиціях й інноваціям (далі Держінвестицій), по двох бюджетних програмах надання державної фінансової підтримки на реалізацію інноваційних й інвестиційних проектів.

За станом на 22 листопада комісія з відбору інноваційних й інвестиційних проектів для надання кредитів на їхню реалізацію розглянула 30 проектів на загальну суму близько 1,5 млрд. гривень. Саме такі кошти передбачені по бюджетній програмі «Надання державної на реалізацію інноваційних й інвестиційних проектів у галузях економіки, у першу чергу по впровадженню передових енергозберігаючих технологій і технологій по виробництву альтернативних джерел палива» на 2007 рік.

У рамках виконання бюджетної програми «Фінансова підтримка інноваційних й інвестиційних проектів, у першу чергу по впровадженню передових технологій, які реалі ... Читать дальше »
Категория: Новости ИС в Украине | Просмотров: 901 | Дата: 17.12.2007 | Комментарии (0)

До 5 січня 2008 року триває обговорення проекту Закону України "Про внесення змін до Закону України "Про основні засади державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності". До вашої уваги також повідомлення про оприлюднення, аналіз регуляторного впливу.

Источник: http://news.mail.ru
Категория: Новости ИС в Украине | Просмотров: 843 | Дата: 14.12.2007 | Комментарии (0)

12 грудня 2007 року у м.Миколаїв на базі Національного університету кораблебудування імені адмірала Макарова відбувся регіональний семінар з питань правової охорони інтелектуальної власності. У семінарі взяли участь заступник голови Державного департаменту інтелектуальної власності Володимир Дмитришин та фахівці Держдепартаменту.

Програма семінару охоплювала наступні питання: сучасний стан і перспективи розвитку законодавства України в сфері охорони прав на об’єкти інтелектуальної власності; розпорядження майновими правами інтелектуальної власності; економічні аспекти інтелектуальної власності; захист прав інтелектуальної власності та інші.

Цільовою аудиторією семінару були викладачі та аспіранти вищих навчальних закладів, фахівці з інтелектуальної власності закладів освіти, представники обласних та районних державних адміністрацій, керівники підприємств, установ і організацій Миколаївської, Одеської та Херсонської областей.

Семінар викликав велику заціка ... Читать дальше »
Категория: Новости ИС в Украине | Просмотров: 940 | Дата: 14.12.2007 | Комментарии (0)

Вийшов друком черговий номер офіційного бюлетеня "Промислова власність" у комплекті з описами. У номері представлено патенти на винаходи і корисні моделі, інші об'єкти промислової власності.

Источник: http://www.sdip.gov.uа
Категория: Новости ИС в Украине | Просмотров: 917 | Дата: 14.12.2007 | Комментарии (0)

У видавництві Центр «Консульт» SHOP вийшла книга «Операції з інтелектуальною власністю: оформлення, оподатковування»
У книзі викладена практично вся інформація про передачу прав на використання творів, винаходів, промислових зразків, торговельних марок й ін. об’єктів права інтелектуальної власності від фізичних й юридичних осіб, резидентів і нерезидентів.
Книга містить практичні рекомендації, за допомогою яких автори, винахідники, юристи, керівники підприємств і бухгалтери ніколи не заблукають в джунглях нормативно-правових актів. Зі змістом книги можна ознайомитися тут.

Источник: http://patent.km.ua
Категория: Новости ИС в Украине | Просмотров: 953 | Дата: 12.12.2007 | Комментарии (0)

Форма входа

Календарь новостей
«  Апрель 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Облако тегов

Рассылка новостей
Рассылки@Mail.ru
Новости интеллектуальной собственности в Украине

Случайные новости
Комитет Госдумы по науке готовит поправки сразу к трем законам
Любителей интернет-халявы ждет суровая кара
ГК РФ пересмотрел юридические понятия ПО и баз данных
Москва: в ВАО обсудили деятельность инновационных МП
Всеукраїнський збір та відпочинок юних науковців, техніків, винахідників та раціоналізаторів
Надходження до ПІБ
Кемеровская область: планируется развивать инновационную деятельность

Статистика
PR-CY.ru Web Optimizator
Сегодня на сайте были:

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Copyright dp-patent © 2024Сайт управляется системой uCoz
Контакты: тел: +38 (066) 184-32-07, dppatent@gmail.com