Пятница, 26.04.2024, 05:51
Приветствую Вас Гость | RSS
Меню сайта

Разделы новостей
Новости ИС в Украине [1189]
Новости ИС в мире [1517]
Конференции, выставки, семинары [420]
Интересные новости [57]
Новости ИС в Днепропетровске [67]

Поиск по сайту

Друзья сайта

Полезные ссылки

Главная » 2011 » Июль » 29 » Вітаємо випускників Літньої школи з ІВ-2011!
Вітаємо випускників Літньої школи з ІВ-2011!
17:35
Сьогодні в Міжнародній літній школі з інтелектуальної власності день радості та суму. Радість від успішного завершення курсу й сум від близького розставання переповнювали вчорашніх учнів. Вони обмінювалися візитками, давали одне одному обіцянку неодмінно зустрітися знову, ще раз і ще раз переглядали фотографії – яскраве нагадування про два навчальні тижні. Організатори заходу підготували для кожного студента диски та флешки з інформаційними матеріалами про роботу Літньої школи з ІВ-2011 та з фотоальбомом із знімками її учасників.

Під час урочистого засідання з вітальним словом виступила начальник відділу європейської інтеграції та міжнародного співробітництва Олена Щербакова.

Вона відзначила значні студентські досягнення, здобуті за час навчання, і побажала сертифікованим випускникам незмінних успіхів у подальшому професійному житті.

– Проведення Міжнародної літньої школи з ІВ Державною службою інтелектуальної власності України (Державна служба) спільно з Всесвітньою організацією інтелектуальної власності (ВОІВ) та Національним університетом «Одеська юридична академія» (НУ ОЮА) стає вже традиційним. І надзвичайно приємно, що школа приваблює слухачів з усього світу. Цього року серед учасників заходу представники різних країн – Австрії, Кенії, Малайзії, Російської Федерації та ін. Звичайно, більшість студентів з України, і дуже добре, що наша молодь дедалі більше цікавиться питаннями інтелектуальної власності та планує пов’язати свою майбутню професійну діяльність з цією сферою. Рівень підготовки студентів, якість їхньої роботи та їхня зацікавленість діяльністю державної системи правової охорони інтелектуальної власності України говорять про те, що ця галузь у нашій державі є вагомою й авторитет України на світовій арені зростає. Сподіваюся, що випускники задоволені отриманими знаннями, а також умовами навчання й проживання, створеними приймаючою стороною – НУ ОЮА, – і роз’їдуться по домівках з чудовими враженнями, а іноземні учасники повертатимуться до своїх країн ще й з Україною в серці.

Хочу зазначити, що Державна служба націлена на подальший розвиток співробітництва з іншими країнами в напрямі розбудови галузі ІВ. Показником ефективності нашого співробітництва з ВОІВ є залучення міжнародних експертів до роботи в Літній школі. Ми дуже зацікавлені в професійній підготовці спеціалістів у сфері ІВ, і Літня школа з ІВ – це лише один із заходів, який Державна служба організовує з навчальною метою разом з ВОІВ. У межах програми співробітництва Уряду України з ВОІВ на 2010 – 2012 роки Державною службою заплановано низку заходів, спрямованих на вдосконалення правової охорони інтелектуальної власності, зокрема, системи освіти в цій галузі, – повідомила Олена Щербакова.

У свою чергу випускники подякували за прекрасну організацію навчання в Одесі, можливість збагатитися знаннями у сфері ІВ, знайти нових друзів, обмінятися досвідом і поспілкуватися з фахівцями різних країн.

У рамках засідання Олена Щербакова вручила студентам сертифікати про завершення навчання в Міжнародній літній школі з ІВ-2011.

Источник: http://www.sdip.gov.ua
Категория: Новости ИС в Украине | Просмотров: 435 | Теги: Госслужба, ВОИС, Укрпатент |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма входа

Календарь новостей
«  Июль 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Облако тегов

Рассылка новостей
Рассылки@Mail.ru
Новости интеллектуальной собственности в Украине

Случайные новости
Підсумки Всеукраїнського конкурсу "Винахід–2007" та Всеукраїнського конкурсу на нагороду ВОІВ для підприємств з інноваційною діяльністю
Патент в новой упаковке закона
Более 700 уголовных дел возбуждено на Урале по фактам преступлений в сфере ИС
ЄПВ переходить на новий рівень співробітництва з Україною
Региональная конференция для специалистов Приволжского федерального округа Российской Федерации
Реєстрація прав на ОПВ у грудні
Тюменская область: инновациями будут торговать на электронной площадке

Статистика
PR-CY.ru Web Optimizator
Сегодня на сайте были:

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Copyright dp-patent © 2024Сайт управляется системой uCoz
Контакты: тел: +38 (066) 184-32-07, dppatent@gmail.com