Суббота, 20.04.2024, 01:45
Приветствую Вас Гость | RSS
Меню сайта

Разделы новостей
Новости ИС в Украине [1189]
Новости ИС в мире [1517]
Конференции, выставки, семинары [420]
Интересные новости [57]
Новости ИС в Днепропетровске [67]

Поиск по сайту

Друзья сайта

Полезные ссылки


DP-PATENT
предлагает квалифицированную помощь в области правовой охраны объектов интеллектуальной собственности, включая изобретения, полезные модели, промышленные образцы, торговые марки, наименования мест происхождения товаров, программы для ЭВМ, базы данных, а также в вопросах авторского права. Быстро, качественно.
в Днепре
.

Контакты: тел: +38 (066) 184-32-07,  dppatent@gmail.com

Главная » 2011 » Сентябрь » 16
Шановні друзі!
Щиро вітаю винахідників і раціоналізаторів із професійним святом.
Ми по праву пишаємося вами – творцями нової техніки та технологій, які своєю працею сприяють науково-технічному прогресові.
Сьогодні результати вашої діяльності – унікальні відкриття та винаходи – набувають особливої ваги. Адже лідерами в суспільному та економічному розвитку стають ті держави, які вміють ефективно використовувати інтелектуальний капітал.
Переконаний, що спільними зусиллями новаторів, держави та бізнесу ми створимо належні умови для ... Читать дальше »
Категория: Новости ИС в Украине | Просмотров: 427 | Дата: 16.09.2011 | Комментарии (0)

Привітання Прем'єр-міністра України з Днем винахідника і раціоналізатора України

Шановні друзі!
Від щирого серця вітаю вас із професійним святом!
Українська земля виростила не одне покоління талановитих вчених і науковців.
Завдяки праці українських інженерів, конструкторів, технологів створено надсучасні передові технології в кібернетиці,авіа- та ракетобудуванні, зроблено революційні відкриття в медицині, фізиці, хімії та інших галузях науки.
Сьогодні, як ніколи, глибокі теоретичні знання, посилені практичним досвідом ... Читать дальше »
Категория: Новости ИС в Украине | Просмотров: 332 | Дата: 16.09.2011 | Комментарии (0)

Шановні друзі!
Сердечно вітаю з професійним святом громаду сподвижників інтелектуальної праці – винахідників, раціоналізаторів, науковців – усіх тих, хто своїм нестандартним мисленням закладає цеглину в споруду прогресу суспільства!
Завдяки власним творцям і новаторам Україна завжди була й залишається державою з потужними науковим та освітнім рівнями. Високотехнологічні новації вітчизняної інтелектуальної еліти відомі далеко за межами нашої країни.
Тож бажаю вам і надалі залишатися в авангарді науково-технічного прогресу, знаходити нові ефективні рішення в різних галузях науки, а отже, сприяти зростанню добробуту людей, прискорювати розвиток економіки держави на інноваційному шляху до її великого майбутнього.
... Читать дальше »
Категория: Новости ИС в Украине | Просмотров: 417 | Дата: 16.09.2011 | Комментарии (0)

15 вересня 2011 року в м. Ялта відбулось урочисте закриття XVІІI Міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої актуальним питанням інтелектуальної власності.

Олексій Янов, перший заступник голови Державної служби інтелектуальної власності України (Державна служба), підбив підсумки заходу:
– Перш за все хочу подякувати всім учасникам за те, що відгукнулися на наше запрошення й узяли участь у конференції. Гадаю, що висловлю загальну думку, якщо скажу, що наш цьогорічний діалог з актуальних питань інтелектуальної власності був змістовним і корисним, адже обговорювалися цікаві теми з авторського права, важливі питання з експертизи винаходів, а сьогодні відбулася важлива дискусія з питань освіти у сфері ІВ. Тож, підсумовуючи, скажу: гостинна кримська земля стала тим майданчиком, на якому дискусія з проблем ІВ носить н ... Читать дальше »
Категория: Новости ИС в Украине | Просмотров: 499 | Дата: 16.09.2011 | Комментарии (0) | Теги (ЕПВ, Госслужба, ВОИС, Укрпатент)

Мартин Кречмер, директор Центра стратегий и менеджмента в области интеллектуальной собственности Борнмутского университета (Великобритания), несчастен. Когда Совет Евросоюза продлил на 20 лет авторские права на музыкальные произведения, г-н Кречмер назвал этот шаг напрасной тратой миллиарда евро: основная часть этой суммы осядет на счетах студий звукозаписи, а не «бедных сессионных музыкантов», вопреки благим намерениям законодателей.

Кейт Буш, конечно, не представительница шестидесятых, но один из самых ярких примеров компромисса между творческой свободой и жаждой наживы.

Г-н Кречмер изучал сей вопрос на профессиональной основе несколько лет. Вот что у него вышло: 72% прибыли отправится в закрома лейблов, 28% получат артисты, причём львиную долю отхватит горстка сверхпопулярных исполнителей. И только 4% пойдут на оп ... Читать дальше »
Категория: Новости ИС в мире | Просмотров: 387 | Дата: 16.09.2011 | Комментарии (0) | Теги (Авторское право)

Форма входа

Календарь новостей
«  Сентябрь 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Облако тегов

Рассылка новостей
Рассылки@Mail.ru
Новости интеллектуальной собственности в Украине

Случайные новости
Forbes прорейтинговал российские бренды
Про передачу прав на ОПВ
НАИРИТ: в библиотеке инновационных проектов более 1000 разработок
Атестовано кандидатів у патентні повірені!
Магнитогорск: власти будут стимулировать инновационный малый бизнес
В Азербайджане снизилось количество пиратской продукции
Основные итоги подачи заявок на международную регистрацию товарных знаков в 2007 г.

Статистика
PR-CY.ru Web Optimizator
Сегодня на сайте были:

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Copyright dp-patent © 2024Сайт управляется системой uCoz
Контакты: тел: +38 (066) 184-32-07, dppatent@gmail.com