Пятница, 19.04.2024, 07:03
Приветствую Вас Гость | RSS
Меню сайта

Разделы новостей
Новости ИС в Украине [1189]
Новости ИС в мире [1517]
Конференции, выставки, семинары [420]
Интересные новости [57]
Новости ИС в Днепропетровске [67]

Поиск по сайту

Друзья сайта

Полезные ссылки


DP-PATENT
предлагает квалифицированную помощь в области правовой охраны объектов интеллектуальной собственности, включая изобретения, полезные модели, промышленные образцы, торговые марки, наименования мест происхождения товаров, программы для ЭВМ, базы данных, а также в вопросах авторского права. Быстро, качественно.
в Днепре
.

Контакты: тел: +38 (066) 184-32-07,  dppatent@gmail.com

Главная » 2011 » Ноябрь » 11
Скоро в столиці можуть з'явиться станції Мівіна або Рошен.
Віце-прем'єр - міністр інфраструктури Борис Колесніков придумав ідею продавати назви нових станцій метро. «Їдете ви повз фабрики" Рошен ", а станція називається« Петро Порошенко subway station ». Це і запам'ятовується, і служить кращою рекламою ». На його думку, реалізувати таким чином амбіції олігархів - річ цілком нормальна.

Українським компаніям ця ідея сподобалася. Тим більше, що виручені гроші збираються пускати на розвиток транспорту. На фабриці «Рошен» вважають, що Київ асоціюється у людей з їх фабрикою, а зовсім не архітектурою, або політичними подіями. Не проти назвати станцію в свою честь і компанія «Мівіна». Втім, фахівці з реклами кажуть, що назвати станцію метро своїм ім'ям шалено дорого.

«Реклам ... Читать дальше »
Категория: Новости ИС в Украине | Просмотров: 868 | Дата: 11.11.2011 | Комментарии (0) | Теги (товарные знаки)

   14 ноября 2011 года в 10.00 в Торгово-промышленной палате Российской Федерации пройдёт IV Инновационно-промышленный форум «Технологический прорыв. Механизмы формирования национальной инновационной системы».

   Организаторы: ТПП РФ и Российская ассоциация инновационного развития (РАИР).

   Поддержка: Комитет по науке и наукоемким технологиям Государственной Думы ФС РФ, Департамент науки, промышленной политики и предпринимательства Правительства Москвы.

   Инновационно-промышленный форум проводится в четвертый раз и зарекомендовал себя как одна из ведущих федеральных площадок для обсуждения и выработки рекомендаций по проблемам поддержки и развития инновационного предпринимательства в России.

... Читать дальше »
Категория: Конференции, выставки, семинары | Просмотров: 2353 | Дата: 11.11.2011 | Комментарии (0) | Теги (инновации)

18 листопада 2011 року в м. Києві в рамках щорічного Всесвітнього тижня підприємництва, відбудеться третій Інноваційний Форум Фонду CRDF Global в Україні, який дозволить продемонструвати передові українські технології та сприятиме налагодженню співпраці науки й бізнесу.

Під час Форуму буде презентовано 12 інноваційних проектів, відібраних українськими і американськими експертами за конкурсом Програми науково-технічного підприємництва (STEP Business Partnership Grant Program), кращі з яких отримають гранти від Фонду CRDF Global США і Державного агентства науки, інновацій і інформатизації України. У Форумі візьмуть участь українські вчені й молоді дослідники, представники освітніх установ, комерційних компаній, місцеві та закордонні експерти з комерціалізації інноваційного продукту, захисту прав інтелектуальної власності, створення нових компаній на базі власних розробок. ... Читать дальше »
Категория: Конференции, выставки, семинары | Просмотров: 904 | Дата: 11.11.2011 | Комментарии (0) | Теги (инновации)

Рік, що минає, здебільшого був періодом підготовки до реформ у науково-технічній та інформаційній сферах. Ми визначалися з головними орієнтирами та заходами, покликаними перевести українську економіку на інноваційні рейки. Наступний рік повинен стати роком справжніх проривів. На порядку денному — запуск тих механізмів, які, насамперед, сприятимуть насиченню економіки науковими розробками та винаходами, - сказав Голова Державного агентства з питань науки, інновацій та інформатизації України Володимир Семиноженко, відкриваючи засідання Робочої групи напряму реформ «Розвиток науково-технічної та інноваційної сфер».

Він також підкреслив, що сьогодні сам час вимагає нас інтенсифікувати здійснення реформ, адже в період кризи тільки інноваційні зміни в економіці здатні зробити країну більш конкурентоспроможною та привабливою для інвестицій.

... Читать дальше »
Категория: Новости ИС в Украине | Просмотров: 707 | Дата: 11.11.2011 | Комментарии (0) | Теги (инновации)

10 листопада 2011 року в конференц-залі Державного підприємства "Український інститут промислової власності" (Інститут) відповідно до угоди між Інститутом і Європейським сервісним центром "STN INTERNATIONAL" (STN) відбувся семінар для експертів відділення експертизи заявок на винаходи, корисні моделі та топографії інтегральних мікросхем Інституту.

Офіційні представники компанії Chemical Abstracts Service (CAS) Анні Джонс і Велі-Пекк Хюттінен провели майстер-класи з патентно-інформаційних пошуків у базах даних STN.

Хоча це вже далеко не перший візит фахівців компанії до Інституту, цього разу вперше відбулося навчання для експертів тих відділів, які проводять пошуки по об’єктах, пов’язаних з інженерією та технологіями.

Усього в межах семінару відбулося три майст ... Читать дальше »
Категория: Новости ИС в Украине | Просмотров: 767 | Дата: 11.11.2011 | Комментарии (0) | Теги (Укрпатент)

Протягом жовтня 2011 року продовжувалась робота щодо державної реєстрації авторського права і договорів, які стосуються права автора на твір, відповідно до Закону України „Про авторське право і суміжні права”. За вказаний період надійшла 401 заявка на реєстрацію авторського права, 21 заявка на реєстрацію договорів. Здійснено 452 реєстрації авторського права на твір та прийнято 25 рішень про реєстрацію договорів, які стосуються права автора на твір.

Источник: http://sips.gov.ua

10 листопада 2011 року відбулося 15-те засідання Українсько-американської групи співпраці з питань забезпечення виконання законодавства у сфері інтелектуальної власності.

Вищезазначений захід було проведено за ініціативою Державної служби інтелектуальної власності України (Державна служба) та Посольства США в Україні.

Засідання відкрив перший заступник голови Державної служби Олексій Янов. Він привітав учасників та окреслив питання для обговорення щодо стану виконання Плану спільних заходів з удосконалення системи захисту прав інтелектуальної власності в Україні.

Представник американської сторони дипломат економічного відділу Посольства США в Україні Алекс Райан також привітав колег, зокрема, зазначивши, що таке представництво на засіданні доводить важливість ... Читать дальше »
Категория: Новости ИС в Украине | Просмотров: 663 | Дата: 11.11.2011 | Комментарии (0) | Теги (Госслужба)

В Женеве открылось новое здание ВОИС — Всемирной организации интеллектуальной собственности, спроектированное бюро «Бениш Архитектен».

ВОИС — подразделение ООН, занимающееся международными соглашениями по вопросам творчества и охраны авторских прав. Новая постройка открылась рядом с его старым зданием, в т. н. международном районе Женевы, рядом с европейским представительством ООН. Старый и новый корпус соединяет подземный коридор со стеклянными перекрытиями и блестящими светоотражающими стенами.

Здание почти полностью занято офисами свободного плана на 500 сотрудников: они организованы вокруг трех просторных атриумов и вдоль остекленных фасадов. Кроме того, там устроены зимние сады и малые атриумы высотой в два этажа, где расположены лестницы. Их дополняют «неформальные» переговорные зоны на каждом этаже. Большое ко ... Читать дальше »
Категория: Новости ИС в мире | Просмотров: 798 | Дата: 11.11.2011 | Комментарии (0) | Теги (ВОИС)

Форма входа

Календарь новостей
«  Ноябрь 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Облако тегов

Рассылка новостей
Рассылки@Mail.ru
Новости интеллектуальной собственности в Украине

Случайные новости
Стартуют семь российских технопарков
Татарстан позиционируется как инновационный лидер
Санкт-Петербург: создана инновационная инфраструктура
"Інтелектуальна власність" №3, 2008
Українські фахівці долучаються до міжнародної спільноти
В Україні мало використовують інноваційні технології
В Приморье принят закон об инновационной деятельности

Статистика
PR-CY.ru Web Optimizator
Сегодня на сайте были:

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Copyright dp-patent © 2024Сайт управляется системой uCoz
Контакты: тел: +38 (066) 184-32-07, dppatent@gmail.com