Четверг, 18.04.2024, 21:41
Приветствую Вас Гость | RSS
Меню сайта

Разделы новостей
Новости ИС в Украине [1189]
Новости ИС в мире [1517]
Конференции, выставки, семинары [420]
Интересные новости [57]
Новости ИС в Днепропетровске [67]

Поиск по сайту

Друзья сайта

Полезные ссылки

Главная » 2011 » Август » 18 » VІІ Міжнародний салон винаходів і нових технологій "Новий час" – 2011
VІІ Міжнародний салон винаходів і нових технологій "Новий час" – 2011
18:05
22-24 вересня 2011 року в Севастополі відбудеться VІІ Міжнародний салон винаходів і нових технологій "Новий час" під гаслом "Сталий розвиток під час змін" та VІ Міжнародний конкурс молодіжних інновацій і розробок "Новий час".

Організатори Салону: Державна служба інтелектуальної власності України, ДП "Український інститут промислової власності", Українська академія наук (м. Київ), Міжнародна федерація асоціацій винахідників (м. Будапешт), Українська рада винахідників і новаторів (м. Київ), Севастопольська міська державна адміністрація, Севастопольська міська рада, Агентство економічного розвитку м. Севастополя, Севастопольський регіональний екологічний моніторинговий комітет, Муніципалітет м. Кишинів, Співробітництво розвитку і діалогу міст CIUDAD (м. Гаага), Союз муніципалітетів регіону Мармара (м. Стамбул), Європейський секретаріат ICLEI (м. Фрайбург), Інститут розвитку та соціальних ініціатив IDIS Viitorul (м. Кишинів), Міжнародна кадрова академія (Київ), Центр вивчення живих систем УАН (м. Севастополь), Наукова школа причинності: ТОВ "Центр "Аюмель" (м. Севастополь), Перший український морський інститут (м. Севастополь), Українська асоціація валеологів (м. Харків), Українська асоціація з біоетики (м. Київ), Інноваційно-педагогічна асоціація "XXI століття: Освіта. Наука. Екологія" (м. Севастополь), Союз обдарованої молоді України (м. Київ), Асоціація "Російський дім міжнародного науково-технічного співробітництва" (м. Москва), Міжнародний інноваційний клуб "Архімед" (м. Москва), Всесвітній форум винахідників і дослідників (м. Бухарест).

Севастопольський салон "Новий час" є перспективним не лише в Україні, а й за її межами. Так, в Салоні 2010 року взяли участь провідні організації винахідників, фірми та організації 28 країн світу: Азербайджан, Аргентина, Бельгія, Болгарія, Боснія і Герцеговина, Вірменія, Індія, Іран, Іспанія, Італія, Казахстан, Канада, Киргизстан, Корея, Молдова, Німеччина, Польща, Російська Федерація, Румунія, Сербія, США, Туркменістан, Україна, Франція, Хорватія, Швейцарія, Естонія, Японія.

Були представлені: Державна служба інтелектуальної власності України, ДП "Український інститут промислової власності", Українська академія наук, Державне агентство з інтелектуальної власності республіки Молдова, Румунський форум винахідників, Румунське товариство винахідників, Національний інститут винахідництва Румунії, Товариство винахідників Белграда, Інститут підтримки іранських дослідників, винахідників і новаторів, МІЦ "Архімед" (РФ), Асоціація "Російський будинок міжнародної науково-технічного співробітництва" (м. Москва), Асоціація польських винахідників і раціоналізаторів, Європейська асоціація винахідників (м. Страсбург), Бельгійська палата винахідників, Іспанський клуб винахідників, Всесвітній форум дослідників і винахідників, а також вищі навчальні заклади, фірми, винахідники України тощо.

Доброю традицією є підтримка Салону офіційною делегацією Харківської області і установа Спеціального призу голови Харківської обласної державної адміністрації. У роботі Салону активно брали участь представники Ради Міністрів АР Крим.

Інформацію про Салон можна прочитати на сайтах Севастопольської міської державної адміністрації, МІЦ "Архімед" (м.Москва), Державної служби інтелектуальної власності України, ДП "Український інститут промислової власності", Українського центру інноватики та патентно-інформаційних послуг (м. Київ), Національного інституту винахідництва Румунії та ін.

Салон отримав вітальні листи від Верховної Ради України, міністерств і відомств України, Севастопольської міської ради і Севастопольської міської державної адміністрації, державних адміністрацій областей і міст України.

Працювало міжнародне журі на чолі з проф. П'єром Фюм'єром (Бельгія) і Національне журі на чолі з представником України в Європейській асоціації ТРІЗ Антоном Карловим (Україна). Почесним президентом Салону є президент Української академії наук проф. А.Ф. Оніпко, головою Нагородної комісії – проф. В.П. Гоч (Україна).

У ході Салону були підбиті підсумки V Міжнародного конкурсу молодіжних інновацій і розробок "Новий час": медалями, дипломами і призами Салону нагороджено – 82 школяра і студента, молодіжних організацій Ірану, Молдови, Російської Федерації, Румунії, України.

Міжнародним журі оцінено понад 280 розробок (майже 50% з них – зарубіжні), які були розташовані на площі 1200 кв. м. Вручено 270 медалей (золотих, срібних, бронзових) і 47 дипломів поваги, понад 60 призів та інших нагород Салону.

Кількість відвідувачів – 3011 чоловік.

Новини VІІ Міжнародного салону винаходів і нових технологій "Новий час" (2011):
1. У роботі Салону запланували участь представники понад 25 країн світу. Це делегації постійних учасників Салону, а також нові учасники: делегації винахідників з Китаю, США, країн Африки.
2. У межах Салону "Новий час" відбудеться виставка-ярмарок розробок та нових технологій у галузі енергоефективності та енергозбереження в рамках проекту ЄС «Підвищення енергоефективності в муніципалітетах м.м. Кишинев та Севастополь на базі позитивного досвіду». Співорганізаторами Салону стали: Севастопольський регіональний екологічний моніторинговий комітет, Муніципалітет м. Кишинев, Співробітництво розвитку і діалогу міст CIUDAD (м. Гаага), Союз муніципалітетів регіону Мармара (м. Стамбул), Європейський секретаріат ICLEI (м. Фрайбург), Інститут розвитку та соціальних ініціатив IDIS Viitorul (м. Кишинев).
3. Оголошено VІ Міжнародний конкурс молодіжних інновацій і розробок "Новий час". Його відбіркові тури проходитимуть в країнах – учасниках конкурсу, а переможці національних турів візьмуть участь у роботі VIІ Міжнародного салону винаходів і нових технологій "Новий час" у Севастополі. За кращу розробку за підсумками конкурсу, переможцю в цій галузі передбачена грошова премія.
4. У жовтні 2010 року представники Салону взяли участь у виборах президента і виконавчого комітету Міжнародної федерації асоціацій винахідників (IFIA): які пройшли у межах Генеральної асамблеї Міжнародної федерації асоціацій винахідників (IFIA) у м. Нюрнберг (Німеччина). Президентом Федерації на період 2010-2014 рр. одноголосно обрано доктора наук Андраш Ведрес (Угорщина). Директорами Федерації стали: Адам Рильський (Польща), Хуссейн Худжіч (Боснія і Герцоговина) і Пава Хавлічек (Хорватія). До складу Федерації від України увійшла Українська рада винахідників і новаторов. Подано на розгляд запит про участь Федерації у роботі Салону "Новий час" в 2011 році. У січні 2011 року прийнято рішення про присвоєння Салону "Новий час" категорії 1 (повністю підтримується і рекомендується для участі членами Федерації). Інформація щодо севастопольського Салону розміщена на сайті Федерації. Під час Салону "Новий час" – 2011 заплановано колективний стенд Федерації, призи від Федерації за кращі розробки Салону.
5. Салон відзначено "Знаком якості". Під час нагородної церемонії VI Міжнародного салону винаходів і нових технологій "Новий час" Салон відзначено "Знаком якості" Міжнародної програми "ЗНАК ЯКОСТІ". Дипломи "Знак якості" вручено КП "Агентство економічного розвитку м. Севастополя" (генеральному менеджеру Салону проф. В. Куликову) і ТОВ "Центр "Аюмель" (директору, заст. генерального менеджера Салону, канд. психол. наук А. Карпіні). Надалі матеріали Салону будуть містити даний вид маркування.
6. Міжнародний конкурс молодіжних інновацій і розробок "Новий час" стає популярним за кордоном. Його відбірковий тур пройшов у м. Ульяновськ (Російська Федерація) як обласний конкурс інноваційних проектів дітей та юнацтва "Нове покоління", визначено його переможців, які візьмуть участь в міжнародній зустрічі молодих інноваторів в Севастополі. На адресу Салону надійшов лист подяки від міністра освіти Ульяновської області за внесок у розвиток дитячої наукової творчості та ефективне співробітництво.
7. На сайті Салону: www.newtime-ayumel.com відкрита можливість для подачі заявки на участь в Салоні і Конкурсі. Там же представлена інформація про історію Салону, вперше розміщено повний текст каталогу Салону та молодіжного конкурсу 2010 року, про можливості організації участі вітчизняних винахідників та інноваторів у міжнародних виставках з питань винахідницької діяльності.

Источник: http://www.sdip.gov.ua
Категория: Конференции, выставки, семинары | Просмотров: 439 | Теги: Госслужба, Укрпатент |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма входа

Календарь новостей
«  Август 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Облако тегов

Рассылка новостей
Рассылки@Mail.ru
Новости интеллектуальной собственности в Украине

Случайные новости
Bыставка «Промышленность. Наука. Инвестиции. Инновации»
Алтайский край: отобрано 10 проектов, рекомендованных к финансированию в 2008г.
Первый раунд консультаций между экспертами Российской Федерации и Швейцарской Конфедерации
В Украине будет создан мобильный технопарк
Книгоиздателей ставят в безвыгодное положение
Пуск второй очереди Саровского технопарка запланирован на 2008 год
Cемінар для працівників органів виконавчої влади та державних органів приватизації

Статистика
PR-CY.ru Web Optimizator
Сегодня на сайте были:

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Copyright dp-patent © 2024Сайт управляется системой uCoz
Контакты: тел: +38 (066) 184-32-07, dppatent@gmail.com