Пятница, 29.03.2024, 13:34
Приветствую Вас Гость | RSS
Меню сайта

Разделы новостей
Новости ИС в Украине [1189]
Новости ИС в мире [1517]
Конференции, выставки, семинары [420]
Интересные новости [57]
Новости ИС в Днепропетровске [67]

Поиск по сайту

Друзья сайта

Полезные ссылки


DP-PATENT
предлагает квалифицированную помощь в области правовой охраны объектов интеллектуальной собственности, включая изобретения, полезные модели, промышленные образцы, торговые марки, наименования мест происхождения товаров, программы для ЭВМ, базы данных, а также в вопросах авторского права. Быстро, качественно.
в Днепре
.

Контакты: тел: +38 (066) 184-32-07,  dppatent@gmail.com

Главная » 2011 » Октябрь » 19
18 жовтня в Санкт-Петербурзі підписано Міждержавну програму інноваційного співробітництва держав-учасниць СНД на період до 2020 року. Програма націлена на підвищення конкурентоспроможності національних економік країн СНД за рахунок ефективного використання інновацій, забезпечення стабільного і збалансованого економічного зростання, підвищення наукоємності виробництва, пожвавлення торгівлі на умовах вільного руху товарів, послуг, праці і капіталу. Інтенсифікація співробітництва в сфері інновацій має призвести до мультиплікативного і синергетичного ефектів в економічному розвитку країн СНД.

Відтепер держави СНД можуть узгоджено визначати і реалізовувати науково-технічні пріоритети, впроваджувати об’єкти інтелектуальної власності у господарський комлекс і так далі. Це дозволить підвищити якість національної продукції і знизити залежність від експортування товарів з високою до ... Читать дальше »
Категория: Новости ИС в Украине | Просмотров: 833 | Дата: 19.10.2011 | Комментарии (0) | Теги (инновации)

19 жовтня 2011 року Державна служба інтелектуальної власності України (Державна служба) спільно з Державним підприємством "Український інститут промислової власності" (Інститут) провела семінар на тему "Апеляційна палата – експертиза. Зворотній зв'язок".

Володимир Дмитришин, заступник голови Державної служби, голова Апеляційної палати, під час відкриття заходу наголосив на актуальності питання взаємодії Апеляційної палати Державної служби й закладу експертизи, адже завдання цих органів спрямоване на досягнення однієї мети – прийняття обґрунтованих рішень за заявками на об'єкти інтелектуальної власності та видача «сильних» охоронних документів.

... Читать дальше »
Категория: Новости ИС в Украине | Просмотров: 816 | Дата: 19.10.2011 | Комментарии (0)

В умовах глобалізації та росту обсягу комунікацій питання управління та захисту авторського права у видавничій галузі вимагають розгляду в міжнародному контексті. Вітчизняні та зарубіжні фахівці сфери авторського права та суміжних прав, а також представники видавничої галузі успішно завершили роботу тематичного семінару.

Керуючись загальною назвою другого дня семінару – «Захист авторського права та суміжних прав – огляд, ключові позиції та проблемні питання», – спеціалісти міжнародного рівня розкривали актуальні теми сьогодення.

Дженс Баммель, генеральний секретар Міжнародної асоціації видавців (МАВ), запевнив аудиторію, що видавнича галузь у світовій економіці знаходиться на одному рівні з музичною індустрією та галуззю програмного забезпечення, тому захист авторських прав має вагоме значення, особливо в еру цифрових ... Читать дальше »

Форма входа

Календарь новостей
«  Октябрь 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Облако тегов

Рассылка новостей
Рассылки@Mail.ru
Новости интеллектуальной собственности в Украине

Случайные новости
"Блеск и нищета" нового законодательства об авторском праве
В Беларуси реализуется Государственная инновационная программа
Самарская область: увеличено количество премий в области науки и техники
Основные итоги подачи заявок на международную регистрацию товарных знаков в 2007 г.
Итоги конкурса по отбору центров в поддержку международной технологической кооперации инновационных МСП
Шістнадцяте засідання у Мінську
16-те засідання Спільної робочої комісії відбулось

Статистика
PR-CY.ru Web Optimizator
Сегодня на сайте были:

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Copyright dp-patent © 2024Сайт управляется системой uCoz
Контакты: тел: +38 (066) 184-32-07, dppatent@gmail.com