Пятница, 26.04.2024, 16:01
Приветствую Вас Гость | RSS
Меню сайта

Разделы новостей
Новости ИС в Украине [1189]
Новости ИС в мире [1517]
Конференции, выставки, семинары [420]
Интересные новости [57]
Новости ИС в Днепропетровске [67]

Поиск по сайту

Друзья сайта

Полезные ссылки

Главная » 2009 » Октябрь » 29 » Готуємося до чемпіонату Європи з футболу "ЄВРО 2012"
Готуємося до чемпіонату Європи з футболу "ЄВРО 2012"
18:12
28 жовтня 2009 року відбувся регіональний науково-практичний семінар на тему "Набуття і захист прав інтелектуальної власності Об’єднання європейських футбольних асоціацій (УЄФА) та його комерційних партнерів".

Відкрив семінар і привітав учасників перший заступник голови Держдепартаменту інтелектуальної власності Володимир Жаров. Він, зокрема, зауважив:
– Це перший з циклу науково-практичних семінарів, присвячених набуттю й захисту прав інтелектуальної власності УЄФА, які відбуватимуться в період підготовки до "ЄВРО 2012". Ми плануємо їх проводити в містах, де проходитимуть матчі чемпіонату. Бажано, щоб такі семінари набули форми особливого діалогу між аудиторією та доповідачами, щоб ми всі разом виробили відповідні механізми реалізації норм законодавства з метою ефективного захисту прав інтелектуальної власності УЄФА на території України.


З привітальним словом також виступив Юрченко Данило, головний спеціаліст Координаційного бюро з питань підготовки та проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 з футболу Секретаріату Кабінету Міністрів України.

Юрист Вікторія Райчева доповіла про основні завдання та функції Місцевого організаційного комітету "ЄВРО 2012 Україна".

У ході заходу учасники семінару прослухали та обговорили виступи фахівців з питань набуття та захисту прав інтелектуальної власності. Серед них такі:
- "Нормативно-правове забезпечення охорони прав інтелектуальної власності УЄФА в Україні". Доповідач: Жаров В.О., перший заступник голови Держдепартаменту.

- "Деякі питання організації та проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу". Доповідач: Горнісевич А. М., заступник директора ДП "Український інститут промислової власності".


- "Положення Угоди про проведення фінального турніру УЄФА чемпіонату Європи з футболу™ 2010/12 та інших нормативних актів УЄФА щодо охорони та захисту його прав інтелектуальної власності". Доповідач: Манцерова І. Ю., начальник відділу заходів з охорони інтелектуальної власності ДП "Український інститут промислової власності".

- "Можливості Держмитслужби України щодо захисту прав інтелектуальної власності УЄФА на сучасному етапі". Доповідач: Рудольський О.М., головний інспектор відділу захисту прав інтелектуальної власності управління заходів торговельної політики Держмитслужби України.

- "Заходи Міністерства внутрішніх справ України по захисту прав інтелектуальної власності УЄФА". Доповідач: Мельникович О. Б., старший оперуповноважений в особливо важливих справах департаменту Державної служби боротьби з економічною злочинністю МВС України.


- "Паразитичний маркетинг як вид протизаконної діяльності, що завдає шкоди УЄФА, засоби боротьби з ним". Доповідач: Василенко М. О., заступник начальника відділення розробки законодавства у сфері промислової власності ДП "Український інститут промислової власності".

Підбиваючи підсумки, Анатолій Горнісевич зазначив:
– Зважаючи на активність учасників і значний інтерес до теми захисту прав інтелектуальної власності УЄФА, сподіваюся на подальшу плідну роботу в цьому напрямі.


Источник
: http://www.sdip.gov.ua
Категория: Новости ИС в Украине | Просмотров: 656 | Теги: Євро-2012 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма входа

Календарь новостей
«  Октябрь 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Облако тегов

Рассылка новостей
Рассылки@Mail.ru
Новости интеллектуальной собственности в Украине

Случайные новости
Изобретатели избавились от НДС
Без нацпринадлежности и двойников
Шістнадцяте засідання у Мінську
Новый закон — новые проблемы
VII Конкурс молодежных инновационных проектов
Парламентские слушания на тему "Приоритеты поддержки отечественной науки и механизмы стимулирования инновационной деятельности"
В МЭРТ разработан проект концепции кластерной политики в РФ

Статистика
PR-CY.ru Web Optimizator
Сегодня на сайте были:

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Copyright dp-patent © 2024Сайт управляется системой uCoz
Контакты: тел: +38 (066) 184-32-07, dppatent@gmail.com