Четверг, 28.03.2024, 13:27
Приветствую Вас Гость | RSS
Меню сайта

Разделы новостей
Новости ИС в Украине [1189]
Новости ИС в мире [1517]
Конференции, выставки, семинары [420]
Интересные новости [57]
Новости ИС в Днепропетровске [67]

Поиск по сайту

Друзья сайта

Полезные ссылки

Главная » 2009 » Декабрь » 21 » Міжнародна виставка винаходів у Женеві
Міжнародна виставка винаходів у Женеві
14:34
Найбільша у світі Міжнародна виставка винаходів відбувається навесні щороку. Виставка проходить під патронатом Уряду Швейцарської Конфедерації, кантону й міста Женева. Роботу Виставки підтримує Всесвітня організація інтелектуальної власності.

У роботі Виставки беруть участь кілька сотень учасників з майже 50 країн світу. Тисячі виробників і дистриб’юторів, підприємців та інвесторів, посередницьких фірм і компаній, які спеціалізуються на об’єктах інтелектуальної власності, шукають на Виставці нові ділові контакти, можливості вигідно вкласти кошти, знайти новий сектор ринку, оновити свою виробничу базу тощо. Цей захід дає прекрасну можливість комерціалізації результатів творчої праці. У 2009 році 74% експонентів представляли державні установи й організації країн-учасниць та вищі навчальні заклади, 26% – приватний сектор. Загальна площа Виставки перевищила 8500 кв.м., її стенди й експозиції привернули увагу майже 62 тисяч відвідувачів, серед яких приблизно 45% складали представники бізнесу та промисловості.

Робота Виставки широко висвітлюється місцевою та міжнародною пресою. Оргкомітет Виставки проводить численні прес-конференції, видає Офіційний каталог, який містить інформацію про всі експонати. Усім зареєстрованим експонентам Офіційний каталог надається безоплатно.
На Міжнародній виставці винаходів у Женеві присуджуються: Гран-прі, Оскар (найбільш популярному винаходу за опитуванням відвідувачів), золоті, срібні й бронзові медалі за кращі винаходи та більше 30 спеціальних призів – загалом 52 почесні нагороди.
Міжнародне журі складається з 60 спеціалістів найвищої кваліфікації.

У 2010 році 38-а Міжнародна виставка винаходів у Женеві проходитиме з 21 по 25 квітня в залах виставкового комплексу "Палекспо".

Організаційний комітет встановив Правила Виставки, обов’язкові для виконання всіма експонентами. Будь-який винахід може бути представлений на Виставці в Женеві лише один раз. Наявність правової охорони експонату – не обов’язкова умова участі у Виставці, але бажана.

Учасниками Виставки можуть бути: виробничі або торговельні компанії та підприємства, індивідуальні винахідники та дослідники, консультативні установи, лабораторії, приватні і державні науково-дослідні установи і організації, а також інші установи/фірми, які займаються передачею патентних прав та інноваційною діяльністю.
Винахід може бути експонований у вигляді серійного виробу або дослідного зразка, прототипу, моделі, схеми, малюнка, фотографії або текстового опису.

На кожний експонат подається окрема реєстраційна форма. Реєстраційна форма подається англійською або французькою, або німецькою мовою.

Вартість стенду залежить від його площі (мінімум 4 кв.м) та конфігурації. Обладнання стенду, меблі, електрика, телефонна лінія тощо надаються за окрему плату на вимогу експонента. На замовлення може бути виготовлений спеціальний стенд (за кресленнями експонента).
Після подання до Оргкомітету реєстраційної форми, експоненту надсилаються детальні інструкції щодо умов та строків монтажу й демонтажу стенду, додаткових послуг, розцінки на меблі та обладнання тощо.

Реєстраційний внесок складає 1160 євро (для індивідуальних винахідників, експонати яких ще не комерціалізовані, – 610 євро), вартість оренди стенду мінімального розміру дорівнює 680 євро.

Подаючи реєстраційну форму, експонент бере на себе зобов’язання сплатити реєстраційний внесок. Реєстраційний внесок (включаючи оплату за стенд) не повертається, навіть якщо експонент відмовився від участі й не представив свій винахід.

Експонент повинен своїми силами й за власний кошт доставити свій експонат та самостійно прибрати його з виставкового залу. При цьому необхідно виконати низку формальностей щодо транспортного й митного оформлення експонатів, страхування тощо. Ті експонати, які не матимуть відповідного набору документів, на Виставку не приймаються, навіть будучи вже доставленими в Женеву. Продаж експонатів зі стенду не дозволяється. Якщо власник знімає свій експонат зі стенду до закінчення Виставки, на нього накладається штраф і він позбавляється призів і нагород.

Для участі у 38-й Міжнародній виставці винаходів 21 – 25 квітня 2010 року необхідно подати заявку та сплатити реєстраційний внесок не пізніше ніж 15 березня 2010 року. У разі подання заявки на участь у більш пізній строк сума реєстраційного внеску збільшується на 10%.

Детальна інформація – на офіційному сайті Виставки
www.inventions-geneva.ch 


Источник
: http://www.sdip.gov.ua
Категория: Конференции, выставки, семинары | Просмотров: 799 | Теги: ВОИС, изобретения |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма входа

Календарь новостей
«  Декабрь 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Облако тегов

Рассылка новостей
Рассылки@Mail.ru
Новости интеллектуальной собственности в Украине

Случайные новости
Травнева зустріч інтелектуалів в Одесі
В Иркутске открывается "Инновационный форум"
Россия стала еще ближе к вступлению в ВТО
Казахстан развивает науку
Конференция «Кадровое обеспечении индустрии венчурного инвестирования»
Курс «Подготовка кандидатов в патентные поверенные»
"Пиратство для личного пользования" преследоваться не будет. В Канаде.

Статистика
PR-CY.ru Web Optimizator
Сегодня на сайте были:

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Copyright dp-patent © 2024Сайт управляется системой uCoz
Контакты: тел: +38 (066) 184-32-07, dppatent@gmail.com