Пятница, 29.03.2024, 15:27
Приветствую Вас Гость | RSS
Меню сайта

Разделы новостей
Новости ИС в Украине [1189]
Новости ИС в мире [1517]
Конференции, выставки, семинары [420]
Интересные новости [57]
Новости ИС в Днепропетровске [67]

Поиск по сайту

Друзья сайта

Полезные ссылки


DP-PATENT
предлагает квалифицированную помощь в области правовой охраны объектов интеллектуальной собственности, включая изобретения, полезные модели, промышленные образцы, торговые марки, наименования мест происхождения товаров, программы для ЭВМ, базы данных, а также в вопросах авторского права. Быстро, качественно.
в Днепре
.

Контакты: тел: +38 (066) 184-32-07,  dppatent@gmail.com

Главная » 2011 » Март » 04
С расширением российской сети Интернет, развитием виртуальной коммерции и внесением кардинальных изменений в часть 4 Гражданского Кодекса РФ начались активные попытки представителей индустрии контента найти компромисс касательно этих вопросов.
 
На данном этапе правообладатели, провайдеры и объединения авторов соглашаются в одном, администрирование объектов авторских и смежных прав всегда претерпевало некоторые изменения с появлением новых технологий: книгопечатания, звукозаписи, телевидения, а внедрение глобальной сети в быт российских пользователей - лишь очередная задача, которую предстоит решить индустрии.

С другой же стороны, каждый сегмент отрасли пытается оторвать наибольший кусок от пирога прав и зачерпнуть как можно меньше из кастрюли ответственности. Понимая, что главное - балан ... Читать дальше »
Категория: Новости ИС в мире | Просмотров: 583 | Дата: 04.03.2011 | Комментарии (0) | Теги (интернет, Авторское право)

Протягом останніх двох тижнів лютого 2011 року державними інспекторами з питань інтелектуальної власності Держдепартаменту проведено низку перевірок в регіонах України та м.Київ.

Так у Львівській області державним інспектором проведено спільну з представниками Міністерства внутрішніх справ (МВС) перевірку провайдера програмного забезпечення, який незаконно надавав послуги кабельного телебачення без відповідних дозволів та з порушеннями вимог законодавства про авторське право. За результатами перевірки вилучено 77 тюнерів та пристроїв для передачі сигналу. Вирішується питання щодо порушення кримінальної справи.

У Дніпропетровську в результаті скоординованих дій працівників МВС та державного інспектора припинено незаконне розповсюдження в мережі Інтернет об’єктів інтелектуальної власності, а саме літературних творів різних авторів. ... Читать дальше »

Коментар заступника голови Державного департаменту інтелектуальної власності Володимира Дмитришина щодо актуального на сьогодні питання: "Кому належать права на використання малого Державного Герба України?"

Згідно із законодавством України про права інтелектуальної власності жоден з державних символів України не може бути об’єктом приватної, зокрема інтелектуальної, власності. Що стосується зображення малого Державного Герба України на паспортах та автомобільних номерних знаках, то в цьому випадку йдеться про такий об’єкт інтелектуальної власності, як промисловий зразок.

Промисловий зразок — результат творчої діяльності людини в галузі художнього конструювання. Об'єктом промислового зразка є форма, малюнок чи розфарбування або їх поєднання, які визначають зовнішній вигляд промислового виробу й призначені для задоволення естетичних ... Читать дальше »

За підсумками другого етапу (String Evaluation) процесу отримання Україною власного кириличного домену їй було виділено сполучення літер кириличного алфавіту «укр». Саме доменне ім’я ще не делеговане, фактично «.укр» лише забронювали, - повідомляє Watcher.

За правилами ICANN, реєстрація доменів першого рівня, що складаються з літер нелатинських алфавітів, відбувається у три етапи. На першому, після отримання заявки від країни, готується процедура та визначається організація, яка делегуватиме домени в краї ... Читать дальше »
Категория: Новости ИС в Украине | Просмотров: 426 | Дата: 04.03.2011 | Комментарии (0) | Теги (интернет)

Форма входа

Календарь новостей
«  Март 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Облако тегов

Рассылка новостей
Рассылки@Mail.ru
Новости интеллектуальной собственности в Украине

Случайные новости
Ведущие российские СМИ договорились вместе бороться с нарушениями авторских прав
Будівництво нової адміністративної будівлі ВОІВ розпочнеться на початку квітня
Охорона ОПВ у листопаді
Інститут визнано як ВНЗ IV-го рівня акредитації
Черговий номер бюлетеня "Промислова власність"
Соглашение по торговым аспектам прав интеллектуальной собственности (ТРИПС)
Реєстрація прав на об’єкти авторського права

Статистика
PR-CY.ru Web Optimizator
Сегодня на сайте были:

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Copyright dp-patent © 2024Сайт управляется системой uCoz
Контакты: тел: +38 (066) 184-32-07, dppatent@gmail.com