Пятница, 26.04.2024, 20:36
Приветствую Вас Гость | RSS
Меню сайта

Разделы новостей
Новости ИС в Украине [1189]
Новости ИС в мире [1517]
Конференции, выставки, семинары [420]
Интересные новости [57]
Новости ИС в Днепропетровске [67]

Поиск по сайту

Друзья сайта

Полезные ссылки

Главная » 2011 » Февраль » 25 » До нових зустрічей! Далі – буде!
До нових зустрічей! Далі – буде!
15:13
У четвер 24 лютого 2011 року відбулося урочисте закриття XVII міжнародної науково-практичної конференції "Актуальні проблеми інтелектуальної власності" в м. Львів.

Підбив підсумки конференції заступник голови Держдепартаменту інтелектуальної власності Володимир Дмитришин:
– Дякую всім учасникам конференції за плідну роботу. Переконаний, що протягом цих трьох днів, проведених у Львові, ви отримали багато цікавої та корисної інформації. І сподіваюся, що результатом цьоготижневих зустрічей будуть гарні плоди праці на ниві інтелектуальної власності в майбутньому.
Дозвольте XVIІ Міжнародну науково-практичну конференцію "Актуальні проблеми інтелектуальної власності" оголосити завершеною.   

Учасники конференції поділилися враженнями від заходу

Голова Національного центру інтелектуальної власності Грузії Іраклій Гваладзе:
– Політика підтримки, охорони та захисту інтелектуальної власності стимулює людей до винахідництва, творчої діяльності, упровадження інновацій, а також створює підґрунтя для економічного зростання суспільства. У Грузії ми всіляко сприяємо розвитку технологій і намагаємося допомагати нашим винахідникам. У зв’язку з цим маємо підписаний Меморандум про взаєморозуміння в грузинському суспільстві. Пишаюся нашою співпрацею з Україною в напрямі вдосконалення системи правової охорони інтелектуальної власності, зокрема можливістю відвідувати заходи такого зразка. Повинен сказати, що конференція була гарно організована, тематичне наповнення секцій мене дуже зацікавило. Корисно було ознайомитися з деякими аспектами роботи відомств різних країн, зокрема досвідом українських колег. Також хочу зауважити, що міцна система захисту прав інтелектуальної власності є необхідною умовою для подальшої інтеграції наших країн у Європейське співтовариство, що дуже важливо. Дякую організаторам цього заходу за надану можливість збагатитися досвідом вирішення питань у сфері ІВ.

Нігіна Негматулаєва, директор Національного патентно-інформаційного центру Таджикистану:
– Мої очікування від конференції виправдалися: організація заходу – чудова, програма – конструктивна й насичена. Хочу відзначити високий рівень доповідей з питань географічних зазначень, охорони торговельних марок та інших – старалася не пропустити жодну секцію. Особливо запам’яталося засідання, присвячене захисту прав, – дуже цікавою була доповідь Інни Шатової, начальника відділу організації захисту прав Державної служби інтелектуальної власності. Вразили виступи українських суддів, які спеціалізуються на питаннях інтелектуальної власності.

Айжан Амангельди, докторант НДІ приватного права Казахського гуманітарно-юридичного університету:
– Для мене як правника, звичайно, найбільш цікавою була секція, присвячена авторському праву, зокрема питанням практики правозастосування й захисту прав у мережі Інтернет. Із задоволенням відзначу високий професійний рівень українських суддів, доповіді яких були надзвичайно інформативними, – це Богдан Львов та Ігор Бенедесюк. Дуже хочеться подякувати організаторам заходу, особливо Нелі Полонській, – саме завдяки їй я отримала можливість відвідати цю конференцію.

Сергій Горященко, начальник науково-дослідного сектору Хмельницького національного університету:
– Я вперше присутній на конференції такого рівня й дуже вдячний Державній службі інтелектуальної власності за запрошення. Більше за все мене цікавили питання охорони об’єктів інтелектуальної власності, оскільки наш університет активно займається винахідницькою та науково-дослідною діяльністю. Також я як винахідник сподіваюся, що в подальшому ми матимемо змогу спілкуватися на таких заходах не тільки з фахівцями сфери ІВ, а й з представниками бізнесу, адже питання впровадження винаходів в Україні розвинене недостатньо. Я задоволений результатом конференції – отримав багато інформації та мав змогу спілкуватися зі спеціалістами високого рівня.

Источник: http://www.sdip.gov.ua
Категория: Новости ИС в Украине | Просмотров: 558 | Теги: ЕПВ, Госслужба, ВОИС |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма входа

Календарь новостей
«  Февраль 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28

Облако тегов

Рассылка новостей
Рассылки@Mail.ru
Новости интеллектуальной собственности в Украине

Случайные новости
Реєстрація ОПВ у січні 2008 року
Российскому Интернету 14 лет
Міжнародна науково-практична конференція "Актуальні проблеми інтелектуальної власності"
Комитет Думы поддержал введение лицензирования тиражирования программ для ЭВМ и баз данных
Семінар в Укрпатенті
Конференция «Кадровое обеспечении индустрии венчурного инвестирования»
Семінар з питань посилення судового захисту прав ІВ

Статистика
PR-CY.ru Web Optimizator
Сегодня на сайте были:

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Copyright dp-patent © 2024Сайт управляется системой uCoz
Контакты: тел: +38 (066) 184-32-07, dppatent@gmail.com