Пятница, 19.04.2024, 14:32
Приветствую Вас Гость | RSS
Меню сайта

Разделы новостей
Новости ИС в Украине [1189]
Новости ИС в мире [1517]
Конференции, выставки, семинары [420]
Интересные новости [57]
Новости ИС в Днепропетровске [67]

Поиск по сайту

Друзья сайта

Полезные ссылки

Главная » 2007 » Декабрь » 28 » Знакова подія для України – відбувся Перший Національний інноваційний Форум «Українська інноваційна доктрина»
Знакова подія для України – відбувся Перший Національний інноваційний Форум «Українська інноваційна доктрина»
11:16
14-15 грудня 2007 року у столиці України, Києві, у Будинку Вчителя відбувся Перший Національний інноваційний Форум «Українська інноваційна доктрина». Ініціаторами Форуму виступили ряд державних, наукових установ та організацій, представники бізнесу і громадськості. Ідея проведення Форуму була підтримана Радою національної безпеки та оборони України, урядовими установами та організаціями України, представниками політичних партій, ділових кіл, науковцями та освітянами, міжнародними організаціями, авторитетними іноземними експертами.

Метою Форуму було визначення та узгодження поглядів, поєднання зусиль та можливостей влади, бізнесу, науки, освіти, виробництва, незалежних аналітичних центрів та експертів, міжнародної спільноти з метою відпрацювання спільного бачення напрямів, принципів, механізмів та перспектив інноваційної політики в Україні.

Партнерами Форуму виступили Представництво Telenor в Україні, Європейська Бізнес Асоціація, Американська торгова палата, інформаційні агентства Інтерфакс та УНІАН., журнал «Україна промислова», компанія «Євроіндекс» асоціація Wireless Ukraine, Києво-Могилянська Бізнес-Школа, Українська асоціація менеджмент-консультантів, Український союз інтелектуальної власності., компанія «Conference House».

До учасників Форуму надійшло офіційне привітання від Голови Верховної Ради України. На пленарному засіданні Форуму з презентацією поглядів на інноваційну політику України виступили: радник Президента України Олександр Зінченко, заступник міністра фінансів Тетяна Єфименко, ректор Національного технічного університету «КПІ» Михайло Згуровський, голова українського представництва Теленор в Україні Тронд Мое, міжнародній експерт у сфері розробки інноваційних систем Сергій Переслєгін. На круглому столі «Стратегічний спектр інноваційного розвитку України» з доповідями виступили директор Міжнародного центру перспективних досліджень Володимир Нікітін, професор Київського національного університету будівництва та архітектури Володимир Нудельман, директор департаменту інноваційного розвитку Державного агентства України з інвестицій та інновацій Олег Хименко, директор департаменту інновацій та трансферу технологій Міністерства освіти та науки Віктор Шовкалюк, президент АОЗТ СК "Лемма" Сергій Чернишев, директор з маркетингу АБ «Діамантбанк» Інна Сапак, ректор Національного технічного Університету "ХПІ" Леонід Товажнянський, віце-президент Українського союзу промисловців і підприємців Тетяна Степанкова, керівник проекту OLBIS Т.М. Іван Закревський, директор Центу інтелектуальної власності та передачі технологій НАН України Юрій Капіца, голова фонду «Енциклопедія» Сергій Переслєгін.

Модераторами Форуму виступили директор Міжнародного інституту урбаністики та регіонального розвитку Юрій Чудновский, директор Національного центру впровадження галузевих інноваційних програм Антон Зацепін, заступник міністра регіонального розвитку та будівництва Олександра Кужель, заступник директора Національного інституту стратегічних досліджень Валерій Воротін, директор Міжнародного центру перспективних досліджень Володимир Нікітін, науковий керівник Міжнародного інституту урбаністики та регіонального розвитку Олександр Буряк, керівник проектів журналу «Експерт-Україна» Олександр Зленко, докторант Національної академії державного управління Олег Бойко-Бойчук. В команду модераторів також увійшли оглядач газети «Дзеркало тижня» Олександр Рожен та президент української Асоціації менеджмент консультантів Ігор Рогошевський.

Учасники форуму домовились про партнерство для інноваційного розвитку. За основу були прийняті: декларація про партнерство та резолюція І Національного інноваційного Форуму «Українська інноваційна доктрина»

Запрошуємо всіх, кому небайдужі інновації як сфера діяльності та стиль життя, увійти до складу редакційної колегії форуму та внести свої пропозиції до запропонованих документів, надіславши їх за адресою: forum@innovations.gov.ua

На основі результативності нашої спільної роботи об’єднаються кращі пропозиції та інтелектуальні рішення, що будуть покладені в основу видання «Українська інноваційна Доктрина», яка визначить інноваційну стратегію країни на найближчі 10 років та можливості її продовження у довгостроковій перспективі. Не залишайтесь осторонь майбутнього України!

Источник: http://www.innovations.gov.ua
Категория: Новости ИС в Украине | Просмотров: 1059 | Теги: |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма входа

Календарь новостей
«  Декабрь 2007  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Облако тегов

Рассылка новостей
Рассылки@Mail.ru
Новости интеллектуальной собственности в Украине

Случайные новости
Реєстрація прав на об’єкти авторського права
Первый раунд консультаций между экспертами Российской Федерации и Швейцарской Конфедерации
Ведущие российские СМИ договорились вместе бороться с нарушениями авторских прав
В Москве в одиннадцатый раз открылся международный салон "Архимед"
Интеллектуальные споры разрешат спецсуды
Свободный доступ к базе данных Mеждународных непатентованных наименований
Конкурс совместных исследований российских и французских ученых

Статистика
PR-CY.ru Web Optimizator
Сегодня на сайте были:

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Copyright dp-patent © 2024Сайт управляется системой uCoz
Контакты: тел: +38 (066) 184-32-07, dppatent@gmail.com