Суббота, 18.05.2024, 21:34
Приветствую Вас Гость | RSS
Меню сайта

Разделы новостей
Новости ИС в Украине [1189]
Новости ИС в мире [1517]
Конференции, выставки, семинары [420]
Интересные новости [57]
Новости ИС в Днепропетровске [67]

Поиск по сайту

Друзья сайта

Полезные ссылки


DP-PATENT
предлагает квалифицированную помощь в области правовой охраны объектов интеллектуальной собственности, включая изобретения, полезные модели, промышленные образцы, торговые марки, наименования мест происхождения товаров, программы для ЭВМ, базы данных, а также в вопросах авторского права. Быстро, качественно.
в Днепре
.

Контакты: тел: +38 (066) 184-32-07,  dppatent@gmail.com

Главная » Новости ИС в Украине
« 1 2 ... 5 6 7 8 9 ... 118 119 »
12 вересня 2011 року в м. Ялта (АР Крим) розпочала роботу XVIII Міжнародна науково-практична конференція "Актуальні проблеми інтелектуальної власності".

Організатори заходу – Державна служба інтелектуальної власності України (Державна служба), Всесвітня організація інтелектуальної власності (ВОІВ), Європейське патентне відомство (ЄПВ), Рада міністрів Автономної Республіки Крим та Державне підприємство "Український інститут промислової власності".

Конференція відбувається за сприяння Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України, Міністерства внутрішніх справ України, Антимонопольного комітету України, Державної митної служби України, Верховного суду України, Вищого господарського суду України, Вищого адміністративного суду України та Академії правових наук України.

... Читать дальше »
Категория: Новости ИС в Украине | Просмотров: 759 | Дата: 13.09.2011 | Комментарии (0) | Теги (ЕПВ, Госслужба, ВОИС, Укрпатент)

Станом на 01.09.2011 року (з 1992 року) всього зареєстровано 329540 охоронних документів:
100637 патентів на винаходи з урахуванням перереєстрованих авторських свідоцтв та 20-річних після коротких;
62555 патентів на корисні моделі;
22185 патентів на промислові зразки;
144126 свідоцтв на знаки для товарів і послуг з урахуванням розділених реєстрацій;
11 свідоцтв на топографії ІМС;
12 реєстрацій кваліфікованого зазначення походження товарів;
14 свідоцтв на право використання зареєстрованих кваліфікованих зазначень походження товарів.

... Читать дальше »

Протягом серпня 2011 року надійшло 3846 заявок на об’єкти промислової власності. З них: всього на винаходи – 381, всього на корисні моделі - 628, всього на знаки для товарів і послуг – 2698. Зареєстровано в серпні 2797 охоронних документів.

Источник: http://www.sips.gov.ua

Протягом серпня 2011 року продовжувалась робота щодо державної реєстрації авторського права і договорів, які стосуються права автора на твір, відповідно до Закону України „Про авторське право і суміжні права”. За вказаний період надійшло 372 заявки на реєстрацію авторського права, 20 заявок на реєстрацію договорів. Здійснено 495 реєстрації авторського права на твір та прийнято 7 рішень про реєстрацію договорів, які стосуються права автора на твір.

Источник: http://www.sips.gov.ua

Уряд своїм рішенням затвердив нову посаду повноважного представника України в Міждержавній раді з питань охорони промислової власності. Цю посаду обійме голова Державної служби інтелектуальної власності України Микола Паладій, а заступник повноважного представника – заступник голови Державної служби інтелектуальної власності Володимир  Дмитришин.

Володимира Дмитришина також призначено представником Уряду України в Спільній робочій Комісії держав-учасниць Угоди про співробітництво по припиненню правопорушень у сфері інтелектуальної власності.

Державну службу інтелектуальної власності України визначено компетентним органом з виконання Угоди між Україною та Грузією про взаємну правову охорону географічних зазначень для вин, спиртних напоїв та мінеральних вод, підписаної 1 березня 2007 року у м.Тбілісі.
... Читать дальше »
Категория: Новости ИС в Украине | Просмотров: 364 | Дата: 07.09.2011 | Комментарии (0) | Теги (Законодательство, Госслужба)

Протягом серпня 2011 року відбувалась активна робота по реалізації завдань, спрямованих на проведення державної політики у сфері використання прав на об`єкти промислової власності (далі - ОПВ), що мають правову охорону в Україні.

За вказаний період до Державної служби інтелектуальної власності України надійшло 219 комплектів документів для внесення до відповідних державних реєстрів відомостей про передачу права власності на об’єкти промислової власності та про видачу ліцензій на їх використання.

До відповідних державних реєстрів внесено відомості про 159 передач прав на ОПВ, з них: 133 - про передачу права власності на ОПВ, 18 - про видачу ліцензій на використання ОПВ, 8 - про "відкриті" ліцензії. Зазначені відомості опубліковано в офіційному бюлетені "Промислова власність" №№ 15 та 16 за 2011 рік. При цьому кількість ... Читать дальше »

Президент Украины Виктор Янукович в своей книге на английском языке Opportunity Ukraine, которая недавно была издана в Австрии, процитировал без ссылки на автора не только некоторых политиков и журналистов, но и реферат студентки по имени Галя. Об этом пишет "Украинская правда", которая провела анализ текста, вышедшего под фамилией Януковича.

Как отмечает издание, позаимствованный из реферата текст касается официальной доктрины Партии регионов - "Нового центризма". Два полноценных листа размышлений Януковича о центризме они нашли в базе рефератов.

Согласно выходным данным, студенческая работа, использованная Януковичем, называется "Центризм как элемент политической власти в России на примере партии "Единая Россия". Она, по информации издания, была сдана на "отлично" в декабре 2007 года студенткой по имени Галя.
... Читать дальше »
Категория: Новости ИС в Украине | Просмотров: 449 | Дата: 06.09.2011 | Комментарии (0) | Теги (пиратство, Авторское право)

Голова Державного агентства з питань науки, інновацій та інформатизації України Володимир Семиноженко відвідав з робочою поїздкою Республіку Білорусь, де зустрівся з головою Державного комітету з науки і технологій Білорусі Ігорем Войтенком. Сторони підписали протокол про співробітництво та спільну діяльність, в рамках якого планується реалізувати більш ніж 20 спільних науково-технічних проектів.

За словами Володимира Семиноженка, цей візит став «став реальним початком реалізації масштабних програм, що сприятимуть інноваційному розвитку наших країн». Серед пріоритетних напрямків кооперації – світлодіодна техніка, розробка субстанцій для фармакології та хімічних засобів захисту рослин, сільськогосподарське машинобудування, медична техніка, створення оглядового обладнання для митних служб, а також вирішення проблеми забезпечення населення якісною питною ... Читать дальше »
Категория: Новости ИС в Украине | Просмотров: 413 | Дата: 03.09.2011 | Комментарии (0) | Теги (инновации)

Если такое определение вообще уместно, то лишь «добросовестные» производители суррогата изменяют одну-две буквы в написании торговой марки, чтобы истинные ценители моды прет-а-порте могли отличить фальсификат от оригинала. Остальные бессовестно воруют и дизайн, и орнамент, и форму, и логотип, и даже название бренда.

Многим пользователям социальных сетей Рунета не раз предлагали купить так называемый «фейк» - точную имитацию изделий известных фирм по удивительно доступной цене. Поскольку на просторах постсоветского пространства, у жителей которого долгое время не было доступа к заграничным товарам, по сей день принято кичиться марочной одеждой, а средствами на её приобретение располагают лишь единицы, такая продукция пользуется бешеным спросом. Всего за несколько тысяч рублей вас с головы до пят оденут в «брендовые» вещи известных модных домов, дополнив ... Читать дальше »
Категория: Новости ИС в Украине | Просмотров: 563 | Дата: 02.09.2011 | Комментарии (0) | Теги (товарные знаки, пиратство)

ПІБ – пошуковий фонд патентної документації для службового користування, призначений для визначення рівня техніки під час проведення кваліфікаційної експертизи заявок на винаходи. ПІБ створено згідно з постановою Верховної Ради України "Про введення в дію Закону України "Про охорону прав на винаходи і корисні моделі" від 23 грудня 1993р. № 3769 і введено в дію з 1 липня 1997 року.

Склад ПІБ, актуалізований станом на 1 липня 2011 року, затверджений наказом Державного департаменту інтелектуальної власності від 08.06.11 № 443-н. Використання ПІБ регламентовано наказом Державного підприємства "Український інститут промислової власності” від 20.06.11 №36 "Про забезпечення патентно-пошукових робіт при проведенні кваліфікаційної експертизи заявок на винаходи”.

ПІБ комплектується національною патентною документацією та зарубіжним ... Читать дальше »

Форма входа

Календарь новостей
«  Май 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Облако тегов

Рассылка новостей
Рассылки@Mail.ru
Новости интеллектуальной собственности в Украине

Случайные новости
Казахстан будет осуществлять трансферт IT-технологий
В Харьковской области будет создана промышленная зона
Создан Восточноукраинский бизнес-инкубатор
Реєстрація прав на об’єкти авторського права
V Конкурс Инновационных проектов "Лидер в области высоких технологий"
Харьков может стать специальной экономической зоной
Украина стала одним из лидером по производству подделок

Статистика
PR-CY.ru Web Optimizator
Сегодня на сайте были:

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Copyright dp-patent © 2024Сайт управляется системой uCoz
Контакты: тел: +38 (066) 184-32-07, dppatent@gmail.com