Воскресенье, 05.05.2024, 18:50
Приветствую Вас Гость | RSS
Меню сайта

Разделы новостей
Новости ИС в Украине [1189]
Новости ИС в мире [1517]
Конференции, выставки, семинары [420]
Интересные новости [57]
Новости ИС в Днепропетровске [67]

Поиск по сайту

Друзья сайта

Полезные ссылки


DP-PATENT
предлагает квалифицированную помощь в области правовой охраны объектов интеллектуальной собственности, включая изобретения, полезные модели, промышленные образцы, торговые марки, наименования мест происхождения товаров, программы для ЭВМ, базы данных, а также в вопросах авторского права. Быстро, качественно.
в Днепре
.

Контакты: тел: +38 (066) 184-32-07,  dppatent@gmail.com

Главная » Новости ИС в Украине
« 1 2 3 4 5 6 7 ... 118 119 »
Сьогодні, 27 вересня  в Києві розпочав роботу Міжнародний інноваційний форум країн СНД, який відкрив прем’єр-міністр України Микола Азаров. Вітаючи учасників та гостей, він висловив сподівання, що у майбутньому Форум стане постійно діючою площадкою, де відбуватиметься обмін передовим досвідом та закладатимуться основи науково-технічного співробітництва країн близького та далекого зарубіжжя. Також голова Уряду поділився своїми враженнями від огляду спеціалізованих виставок. У них взяли участь 400 компаній з різних країн світу, які продемонстрували свої досягнення в галузі медичного приладобудування і високотехнологічної медичної техніки, нано- та біотехнологій, фармацевтичного виробництва, новітніх технологій для АПК і промислового сектору.

Микола  Азаров високо оцінив роботу українських науковців та інженерів, однак зауважив, що українські інновації здебільшого за ... Читать дальше »
Категория: Новости ИС в Украине | Просмотров: 978 | Дата: 27.09.2011 | Комментарии (0) | Теги (инновации)

26 вересня 2011 року голова Державної служби інтелектуальної власності України Микола Паладій виступив на 49-й серії засідань Асамблей держав-членів ВОІВ.

Уважаемый господин Председатель, господин Генеральный директор, уважаемые господа и дамы, коллеги! В первую очередь, позвольте присоединиться к теплым поздравлениям и пожеланиям в честь новоизбранного Господина Председателя, а также выразить благодарность Генеральному Директору Френсису Гарри и Секретариату ВОИС за работу, проделанную в течение года, а также за работу по подготовке рабочих документов для заседаний Ассамблей.

Украина приветствует значительные успехи ВОИС в сфере развития сбалансированной и доступной международной системы ИС, укрепления мировой системы правовой охраны интеллектуальной собственности, а также содействия эффективному использованию ИС во ... Читать дальше »
Категория: Новости ИС в Украине | Просмотров: 708 | Дата: 27.09.2011 | Комментарии (0) | Теги (Госслужба, ВОИС)

24 вересня 2011 року в м. Севастополь, АР Крим, закінчив роботу VІІ Міжнародний салон винаходів і нових технологій «Новий час». В організації заходу взяли участь Державна служба інтелектуальної власності України (Державна служба) та Державне підприємство «Український інститут промислової власності» (Інститут).

Основними організаторами Салону «Новий час» є комунальне підприємство «Агенція економічного розвитку м.Севастополя» й ТОВ «Центр "Аюмель"» – за активної підтримки Севастопольської міської державної адміністрації, Севастопольської міської ради народних депутатів, Ради Міністрів АР Крим та Харківської обласної державної адміністрації.

У роботі VІІ Салону взяли участь понад 350 представників (третина з них – молодь) винахідницьких, інноваційних, наукових організацій з майже 30 країн, серед яких найактивнішими були ... Читать дальше »
Категория: Новости ИС в Украине | Просмотров: 637 | Дата: 27.09.2011 | Комментарии (0)

26 вересня в штаб-квартирі Всесвітньої організації інтелектуальної власності (ВОІВ) у Женеві, Швейцарія, розпочала роботу 49-а серія засідань Генеральної Асамблеї держав-членів ВОІВ. Цього року участь у Генеральній Асамблеї візьмуть 184 держави-члени ВОІВ. Делегацію України на представницькому форумі очолює Голова Державної служби інтелектуальної власності України Микола Паладій.

Щорічна серія засідань Генеральної Асамблеї держав-членів ВОІВ є найважливішим заходом, який проводиться ВОІВ та являє собою засідання її керівних органів, а саме Генеральної Асамблеї, Координаційного Комітету та Асамблей держав-учасниць Союзів, адміністративні функції яких виконує ВОІВ. У цьому заході беруть участь посадові особи, відповідальні за розробку політики, стратегічний розвиток сфери інтелектуальної власності, керівники відомств інтелектуальної власності країн світу, спостерігачі від авт ... Читать дальше »
Категория: Новости ИС в Украине | Просмотров: 910 | Дата: 26.09.2011 | Комментарии (0) | Теги (Госслужба, ВОИС)

22 вересня 2011 року в м. Севастополь (АР Крим) відбулося урочисте відкриття VІІ Міжнародного салону винаходів і нових технологій "Новий час" під гаслом "Сталий розвиток під час змін" та VІ Міжнародний конкурс молодіжних інновацій і розробок "Новий час".

Севастопольський салон "Новий час" є відомим як в Україні, так і за її межами. У ньому цього року беруть участь провідні організації винахідників, фірми та підприємства понад 25 країн світу: Азербайджану, Аргентини, Бельгії, Болгарії, Боснії і Герцеговини, Вірменії, Індії, Ірану, Іспанії, Італії, Казахстану, Канади, Киргизстану, Кореї, Молдови, Німеччини, Польщі, Російської Федерації, Румунії, Сербії, США, Туркменістану, України, Франції, Хорватії, Швейцарії, Естонії, Японії, – усі вони постійні учасники Салону. До них приєдналися й нові делегації винахідників з Китаю, США та країн Африки.

... Читать дальше »
Категория: Новости ИС в Украине | Просмотров: 822 | Дата: 23.09.2011 | Комментарии (0)

«Країна ніколи не збагатиться на металі та сировині. Окремі люди – так, але не країна», - вважає Голова Державного агентства з питань науки, інновацій та інформатизації Володимир Семиноженко. Він переконаний, що для збільшення науково-технологічних можливостей української економіки потрібно сформувати потребу в інноваціях на загальнонаціональному рівні. Ця затребуваність має пронизувати все державне і суспільне життя – від основ урядової політики до суспільної думки.
Реалізація інноваційної політики передбачає об’єднання зусиль великого і малого бізнесу різних форм власності, уточнив Володимир Семиноженко. «Інновації мають бути «швидкими», тому у витоків інноваційних процесів повинні стояти малі та середні компанії, у тому числі старт-апи. Адже самі такі компанії є найбільш гнучкими та повороткими. А ось масове виробництво на основі інноваційних розробок – це вже справа великих ... Читать дальше »
Категория: Новости ИС в Украине | Просмотров: 469 | Дата: 22.09.2011 | Комментарии (0) | Теги (инновации)

20 – 21 вересня 2011 року в Україні з експертною місією перебували фахівці Всесвітньої організації інтелектуальної власності (ВОІВ): директор відділу з питань розвитку системи РСТ Клаус Маттес, заступник директора відділу з питань розвитку системи РСТ Майкл Річардсон та старший керівник програм відділу міжнародного співробітництва з питань системи РСТ Міхаіл Гавріков. Мета візиту – ознайомлення з фаховими, технічними та функціональними можливостями українського закладу експертизи на об’єкти промислової власності – Державного підприємства «Український інститут промислової власності» (Інститут) – та надання експертних висновків щодо відповідності Інституту технічним вимогам, що висуваються перед відомствами, які претендують на отримання статусу Міжнародного пошукового орган ... Читать дальше »
Категория: Новости ИС в Украине | Просмотров: 896 | Дата: 22.09.2011 | Комментарии (0) | Теги (Госслужба, ВОИС, РСТ, Укрпатент)

21 вересня 2011 року в м. Харків відбувся регіональний науково-практичний семінар на тему: "Набуття і захист прав інтелектуальної власності Об’єднання європейських футбольних асоціацій (УЄФА) та його комерційних партнерів".

Захід пройшов відповідно до графіка проведення регіональних семінарів у приймаючих містах, затвердженого наказом Державної служби інтелектуальної власності України від 02.08.2011 № 02-Н "Про затвердження Плану виконання заходів завдання № 11 Державної цільової програми підготовки та проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу на 2011 рік".

У заході взяли участь представники держадміністрації Харкова, Харківської обласної митниці, Харківського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України, бізнесових кіл, а також фахівці державної системи пра ... Читать дальше »
Категория: Новости ИС в Украине | Просмотров: 467 | Дата: 21.09.2011 | Комментарии (0) | Теги (Євро-2012)

Вітаю творчу спільноту винахідників, раціоналізаторів, науковців України з нашим спільним святом – Днем винахідника і раціоналізатора!
Ми стоїмо на порозі нової епохи, де основну роль відіграють досягнення в галузях науки та інформації, новітні розробки в промисловості, прогресивні ідеї та винаходи. Саме вони є рушійною силою розвитку суспільства. Тому одним з пріоритетних напрямів роботи Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України є забезпечення молоді високим рівнем якісної освіти у сфері інтелектуальної власності відповідно до найкращих європейських стандартів.
Цього святкового дня бажаю вам і всьому українському молодому інтелектуальному поколінню відчути та зрозуміти, що праця кожного є найціннішим скарбом для всієї держави та світу в цілому. Працюйте й творіть задля гідного майбутнього України, зміцнення та розв ... Читать дальше »
Категория: Новости ИС в Украине | Просмотров: 847 | Дата: 19.09.2011 | Комментарии (0)

Щиро вітаю вчених, інженерів, конструкторів, авторів новаторських розробок і проектів - усіх, хто присвятив себе пошукові прогресивних ідей, - з Днем винахідника і раціоналізатора.
Сьогодні перед Україною стоїть відповідальне завдання дальшого піднесення інтелектуального потенціалу держави, зміцнення її міжнародного авторитету, нагальна вимога побудови конкурентоспроможної економіки, здатної забезпечити громадянам якість життя на рівні європейських стандартів.
Переконаний, ваші ініціативність, досвід, талант, творча енергія всіляко сприятимуть досягненню цієї мети, реалізуючись успішним впровадженням інноваційних технологій, поліпшенням якості та конкурентоспроможності вітчизняної продукції, підвищенням статусу української науки в країні та за її межами.
Бажаю всім вам доброго ... Читать дальше »
Категория: Новости ИС в Украине | Просмотров: 349 | Дата: 18.09.2011 | Комментарии (0)

Форма входа

Календарь новостей
«  Май 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Облако тегов

Рассылка новостей
Рассылки@Mail.ru
Новости интеллектуальной собственности в Украине

Случайные новости
Тюменский госуниверситет разрабатывает научную программу по освоению Сибири
ВОИС: Проблема киберсквоттинга нарастает
Контрафактный Чебурашка
Роспатент: марки социально значимых товаров в РФ наименее защищены
Канада пока откладывает принятие закона о реформе копирайта
На пост Генерального директора ВОІВ — п’ятнадцять кандидатур
Нова організація колективного управління по збору і розподілу між суб'єктами авторського права і (або) суміжних прав

Статистика
PR-CY.ru Web Optimizator
Сегодня на сайте были:

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Copyright dp-patent © 2024Сайт управляется системой uCoz
Контакты: тел: +38 (066) 184-32-07, dppatent@gmail.com