Пятница, 17.05.2024, 07:15
Приветствую Вас Гость | RSS
Меню сайта

Разделы новостей
Новости ИС в Украине [1189]
Новости ИС в мире [1517]
Конференции, выставки, семинары [420]
Интересные новости [57]
Новости ИС в Днепропетровске [67]

Поиск по сайту

Друзья сайта

Полезные ссылки


DP-PATENT
предлагает квалифицированную помощь в области правовой охраны объектов интеллектуальной собственности, включая изобретения, полезные модели, промышленные образцы, торговые марки, наименования мест происхождения товаров, программы для ЭВМ, базы данных, а также в вопросах авторского права. Быстро, качественно.
в Днепре
.

Контакты: тел: +38 (066) 184-32-07,  dppatent@gmail.com

Главная » Новости ИС в Украине
« 1 2 ... 4 5 6 7 8 ... 118 119 »
Шановні друзі!
Щиро вітаю винахідників і раціоналізаторів із професійним святом.
Ми по праву пишаємося вами – творцями нової техніки та технологій, які своєю працею сприяють науково-технічному прогресові.
Сьогодні результати вашої діяльності – унікальні відкриття та винаходи – набувають особливої ваги. Адже лідерами в суспільному та економічному розвитку стають ті держави, які вміють ефективно використовувати інтелектуальний капітал.
Переконаний, що спільними зусиллями новаторів, держави та бізнесу ми створимо належні умови для ... Читать дальше »
Категория: Новости ИС в Украине | Просмотров: 430 | Дата: 16.09.2011 | Комментарии (0)

Привітання Прем'єр-міністра України з Днем винахідника і раціоналізатора України

Шановні друзі!
Від щирого серця вітаю вас із професійним святом!
Українська земля виростила не одне покоління талановитих вчених і науковців.
Завдяки праці українських інженерів, конструкторів, технологів створено надсучасні передові технології в кібернетиці,авіа- та ракетобудуванні, зроблено революційні відкриття в медицині, фізиці, хімії та інших галузях науки.
Сьогодні, як ніколи, глибокі теоретичні знання, посилені практичним досвідом ... Читать дальше »
Категория: Новости ИС в Украине | Просмотров: 336 | Дата: 16.09.2011 | Комментарии (0)

Шановні друзі!
Сердечно вітаю з професійним святом громаду сподвижників інтелектуальної праці – винахідників, раціоналізаторів, науковців – усіх тих, хто своїм нестандартним мисленням закладає цеглину в споруду прогресу суспільства!
Завдяки власним творцям і новаторам Україна завжди була й залишається державою з потужними науковим та освітнім рівнями. Високотехнологічні новації вітчизняної інтелектуальної еліти відомі далеко за межами нашої країни.
Тож бажаю вам і надалі залишатися в авангарді науково-технічного прогресу, знаходити нові ефективні рішення в різних галузях науки, а отже, сприяти зростанню добробуту людей, прискорювати розвиток економіки держави на інноваційному шляху до її великого майбутнього.
... Читать дальше »
Категория: Новости ИС в Украине | Просмотров: 420 | Дата: 16.09.2011 | Комментарии (0)

15 вересня 2011 року в м. Ялта відбулось урочисте закриття XVІІI Міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої актуальним питанням інтелектуальної власності.

Олексій Янов, перший заступник голови Державної служби інтелектуальної власності України (Державна служба), підбив підсумки заходу:
– Перш за все хочу подякувати всім учасникам за те, що відгукнулися на наше запрошення й узяли участь у конференції. Гадаю, що висловлю загальну думку, якщо скажу, що наш цьогорічний діалог з актуальних питань інтелектуальної власності був змістовним і корисним, адже обговорювалися цікаві теми з авторського права, важливі питання з експертизи винаходів, а сьогодні відбулася важлива дискусія з питань освіти у сфері ІВ. Тож, підсумовуючи, скажу: гостинна кримська земля стала тим майданчиком, на якому дискусія з проблем ІВ носить н ... Читать дальше »
Категория: Новости ИС в Украине | Просмотров: 503 | Дата: 16.09.2011 | Комментарии (0) | Теги (ЕПВ, Госслужба, ВОИС, Укрпатент)

До сфери управління Державної служби інтелектуальної власності України передано цілісні майнові комплекси державних підприємств. Відповідне розпорядження на своєму засіданні 7 вересня 2011 року схвалив Кабінет Міністрів України.

Проект розпорядження "Про передачу цілісних майнових комплексів державних підприємств до сфери управління Державної служби інтелектуальної власності" розроблено Міністерством освіти і науки, молоді та спорту на підставі пункту Указу Президента України від 9 грудня 2010 року № 1085 "Про оптимізацію системи центральних органів виконавчої влади" та постанови Кабінету Міністрів України від 28 березня 2011 р. № 346 "Про ліквідацію урядових органів".

Відповідно до Положення про Державну службу інтелектуальної власності України, Державна служба входить до системи органів виконавчої влади і забезпечує ... Читать дальше »
Категория: Новости ИС в Украине | Просмотров: 473 | Дата: 15.09.2011 | Комментарии (0) | Теги (Законодательство, Госслужба)

Державні інспектори з питань інтелектуальної власності, представники судової влади, Державної митної служби України та Міністерства внутрішніх справ України стали учасниками секції, присвяченої темі боротьби з порушенням прав інтелектуальної власності. Тож робота XVIII Міжнародної науково-практичної конференції, яка проходить у м.Ялта, – у самому розпалі!

Модераторами секції виступили Сергій Наливайко, начальник управління контролю за використанням об'єктів права інтелектуальної власності Державного департаменту інтелектуальної власності, та Сергій Лебідь, заступник начальника департаменту Міністерства внутрішніх справ України.

У якому напрямі в Україні відбувається боротьба з підробками відомих торговельних марок, розповів Сергій Лебідь:
– Основна увага приділяється ... Читать дальше »
Категория: Новости ИС в Украине | Просмотров: 460 | Дата: 15.09.2011 | Комментарии (0) | Теги (ЕПВ, Госслужба, ВОИС, Укрпатент)

"Інтелектуальна власність як інструмент інноваційної діяльності для країн з перехідною економікою" – тема однієї із секцій Міжнародної науково-практичної конференції, яка вже другий день поспіль збирає велику аудиторію представників різних країн світу. Фахівці з інтелектуальної власності Грузії, Туреччини, Угорщини, Киргизької Республіки обмінювалися думками та власним досвідом.

Тамаш Бене, юридичний радник Бюро з передачі технологій Університету в Дебрецене (Угорщина), зосередив увагу присутніх на правах власності, які виникають у процесі досліджень, фінансованих за рахунок державних коштів. Доповідач представив для слухачів результати порівняльного аналізу двох моделей прав власності.

Про позитивні тенденції розвитку ринку інтелектуальної власності в Україні аудиторію проінформував Андрій Вітренко, доцент кафедри ек ... Читать дальше »
Категория: Новости ИС в Украине | Просмотров: 575 | Дата: 15.09.2011 | Комментарии (0) | Теги (ЕПВ, Госслужба, ВОИС, Укрпатент)

Кабинет министров передал в сферу управления Государственной службы интеллектуальной собственности ряд госпредприятий.

Об этом сказано в распоряжении  правительства от 7 сентября, передает корреспондент «proIT».

В частности, этом ведомству были переданы «Украинское агентство по авторским и смежным правам» и «Интелзахист», которые раньше находились в управлении Министерства образования и науки Украины. 

ГП «Украинское агентство авторских и смежных прав» в соответствии с уставом осуществляет управление на коллективной основе имущественными правами субъектов авторского права. В частности, структура отвечает за такие категории имущественных прав, как использование объектов авторского права путем публичного исполнения, в том числе на радио и телевидении, ... Читать дальше »
Категория: Новости ИС в Украине | Просмотров: 377 | Дата: 15.09.2011 | Комментарии (0) | Теги (Авторское право, Госслужба)

Робота учасників XVIII Міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої актуальним питанням інтелектуальної власності, продовжилася в тематичних секціях. Усього в перший день заходу відбулися засідання трьох секцій.

"Розробка стратегії відносно інтелектуальної власності як інструменту інноваційної діяльності для країн з перехідною економікою" – саме таку тему модератори підготували для учасників однієї з секцій. Це питання фахівці з інтелектуальної власності обговорюватимуть наступні три дні. Сауле Тлевлесова, координатор програм відділу для деяких країн в Європі та Азії ВОІВ, представила на розгляд аудиторії презентацію з відповідями на основні питання, які стосуються розробки національної стратегії з питань інтелектуальної власності:
... Читать дальше »
Категория: Новости ИС в Украине | Просмотров: 531 | Дата: 14.09.2011 | Комментарии (0) | Теги (ЕПВ, Госслужба, ВОИС, Укрпатент)

В перший день роботи ХVІІI Міжнародної науково-практичної конференції, яка проходить в м. Ялта, відбулось пленарне засідання, присвячене розвитку системи правової охорони інтелектуальної власності, її проблемам і перспективам. Засідання відкрив перший заступник голови Державної служби інтелектуальної власності України Олексій Янов.

Пленарне засідання першого дня ХVІІI Міжнародної науково-практичної конференції, присвячене розвитку системи правової охорони інтелектуальної власності, її проблемам і перспективам, відкрив перший заступник голови Державної служби інтелектуальної власності України Олексій Янов. Він виступив з доповіддю на тему "Інтелектуальна власність в інноваційному розвитку економіки України: майбутнє створюється сьогодні". Олексій Янов проінформував учасників про реформування в Україні центральних органів виконавчої влади та створення Державної служби інтелек ... Читать дальше »
Категория: Новости ИС в Украине | Просмотров: 555 | Дата: 13.09.2011 | Комментарии (0) | Теги (ЕПВ, Госслужба, ВОИС, Укрпатент)

Форма входа

Календарь новостей
«  Май 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Облако тегов

Рассылка новостей
Рассылки@Mail.ru
Новости интеллектуальной собственности в Украине

Случайные новости
Ноу-хау в России будут охраняться законом
Microsoft запатентовала новую систему контроля авторских прав
VII Конкурс молодежных инновационных проектов
О ходе Всеукраинского конкурса "Изобретение-2007"
Сообщение Информационного совета Федеральной службы по интеллектуальной собственности, патентам и товарным знакам
За скачивание пиратской продукции европейцам будут отключать интернет
Алтайский край: отобрано 10 проектов, рекомендованных к финансированию в 2008г.

Статистика
PR-CY.ru Web Optimizator
Сегодня на сайте были:

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Copyright dp-patent © 2024Сайт управляется системой uCoz
Контакты: тел: +38 (066) 184-32-07, dppatent@gmail.com