Четверг, 28.03.2024, 17:57
Приветствую Вас Гость | RSS
Меню сайта

Разделы новостей
Новости ИС в Украине [1189]
Новости ИС в мире [1517]
Конференции, выставки, семинары [420]
Интересные новости [57]
Новости ИС в Днепропетровске [67]

Поиск по сайту

Друзья сайта

Полезные ссылки


DP-PATENT
предлагает квалифицированную помощь в области правовой охраны объектов интеллектуальной собственности, включая изобретения, полезные модели, промышленные образцы, торговые марки, наименования мест происхождения товаров, программы для ЭВМ, базы данных, а также в вопросах авторского права. Быстро, качественно.
в Днепре
.

Контакты: тел: +38 (066) 184-32-07,  dppatent@gmail.com

Главная » 2008 » Ноябрь » 28
27-28 листопада 2008 року в м.Кишинів (Республіка Молдова) проходить VII Міжнародна науково-практична конференція “Інновації в підтримку малих і середніх підприємств”.

Участь у роботі конференції представників вітчизняної сфери інтелектуальної власності дозволить надати інформацію про заходи на підтримку інноваційного підприємництва та створення цивілізованого ринку об’єктів права інтелектуальної власності, які реалізуються в Україні. Учасники також зможуть ознайомитися з досвідом розвинених країн світу зі стимулювання інноваційної діяльності малих і середніх підприємств та діяльністю національних патентних відомств з підтримки малого інноваційного підприємництва.

Источник: http://www.ukrpatent.org
Категория: Новости ИС в мире | Просмотров: 765 | Дата: 28.11.2008 | Комментарии (0)

З 24 по 28 листопада 2008 року в м.Женева (Швейцарія) працює 20-та сесія Робочої групи Всесвітньої організації інтелектуальної власності (ВОІВ) з перегляду МПК.

Реформована МПК, яка набула чинності з 1січня 2006 року, згідно з її концепцією потребує постійного перегляду та вдосконалення. Оскільки МПК є важливим інструментом при проведенні експертизи заявок на винаходи та патентно-пошукових робіт, відомості щодо перегляду та змін, які планується внести до МПК, дуже важливі для їх оперативного застосування в практичній роботі. Участь представників вітчизняної сфери інтелектуальної власності у заході надасть можливість обговорити та знайти шляхи вирішення проблем, що виникли у зв'язку з запровадженням реформи МПК. Також учасники матимуть змогу отримати відомості про хід реформи та запровадження реформованої МПК в інших відомствах, це сприятиме ширшому співробітництву державної системи правової охорони інтелектуальної власності України та ВОІВ.

Від ДП "Український інститут пр ... Читать дальше »
Категория: Новости ИС в мире | Просмотров: 783 | Дата: 28.11.2008 | Комментарии (0)

25 листопада 2008 року відбулося засідання науково-технічної ради Укрпатенту. На ньому розглянуто питання виконання плану заходів за 2008 рік та пропозиції до плану на 2009 рік тощо.

Порядок денний:
Про виконання плану заходів Державного департаменту інтелектуальної власності в частині, що належить Державному підприємству “Український інститут промислової власності” за 2008 рік та підготовку пропозицій до плану на 2009 рік.
Доповідач: перший заступник директора Глухівський Л.Й.
Про розробку “Концепції розвитку автоматизації та впровадження інформаційних технологій в Державному підприємстві “Український інститут промислової власності” у 2008-2012 роках.
Доповідач: заступник директора Іваненко П.І.
Про плановий кошторис видатків Державного підприємства “Український інститут промислової власності” на 2009 рік.
Доповідач: начальник відділу аналізу та планово-економічного обґрунтування Чабанець Т.М.
Про удосконалення структури Державного підприємства “Україн ... Читать дальше »
Категория: Новости ИС в Украине | Просмотров: 867 | Дата: 28.11.2008 | Комментарии (0)

З 24 по 28 листопада у м. Женева, Швейцарія, проходить шосте засідання Робочої групи з правового розвитку Мадридської системи міжнародної реєстрації торговельних марок.

В рамках виконання своїх зобов'язань Україна як держава-член Мадридської угоди про міжнародну реєстрацію знаків (Мадридська угода) та Протоколу до цієї угоди (Протокол) має брати участь в процесі правового розвитку Мадридської системи міжнародної реєстрації знаків. Участь у засіданні Спеціальної робочої групи надасть можливість Україні як члену двох угод одночасно (Мадридської угоди і Протоколу) врахувати державні інтереси під час підготовки рекомендацій для розгляду Асамблеєю Мадридського Союзу, зокрема при перегляді ст. 9sехіеs. Протоколу, а також вносити можливі правки у Спільні Правила до Мадридської угоди та Протоколу з метою удосконалення та спрощення Мадридської системи, кінцева мета якої - управління єдиним договором і забезпечення рівності між всіма договірними сторонами Протоколу.

Для України дуж ... Читать дальше »
Категория: Новости ИС в мире | Просмотров: 902 | Дата: 28.11.2008 | Комментарии (0)

Розміщено проект Закону України “Про охорону прав на комерційну таємницю”, повідомлення про оприлюднення та аналіз регуляторного впливу Проекту. Зауваження і пропозиції приймаються до 28 грудня 2008 року.

Источник: http://www.sdip.gov.ua
Категория: Новости ИС в Украине | Просмотров: 803 | Дата: 28.11.2008 | Комментарии (0)

Днями Держдепартамент інтелектуальної власності отримав сертифікат відповідності системи управління якістю вимогам міжнародного стандарту ISO 9001:2000.

На виконання заходів, передбачених постановою Кабінету Міністрів України від 11.05.2006 року № 614 „Про затвердження Програми запровадження системи управління якістю в органах виконавчої влади” з метою підвищення результативності та ефективності діяльності у Держдепартаменті інтелектуальної власності, що є урядовим органом державного управління, який діє у складі Міністерства освіти і науки України та йому підпорядковується, розроблено та запроваджено систему управління якістю відповідно до вимог національного стандарту ДСТУ ISO 9001-2001 "Системи управління якістю. Вимоги".

У рамках процесу побудови системи управління якістю створено Координаційну раду з якості Держдепартаменту, розроблено та затверджено комплект документів, необхідних для функціонування системи управління якістю, проведено внутрішні та зовнішні передсер ... Читать дальше »
Категория: Новости ИС в Украине | Просмотров: 757 | Дата: 28.11.2008 | Комментарии (0)

Лидеры рынка программного обеспечения - компании ABBYY, Adobe, Corel, "Доктор Веб", "Лаборатория Касперского", "ПРОМТ" - подписали договоры о легализации ПО, используемого органами исполнительной власти краины. Несоблюдение прав интеллектуальной собственности, один из самых высоких в Европе уровень пиратства (более 80%) портят репутацию страны.

Компании обращают внимание на то, что в числе крупнейших пользователей контрафактного ПО до последнего времени оставались государственные организации и органы власти. Проведенный аудит показал, что наравне с лицензионным ПО "Доктор Веб" государственные структуры Украины до сих пор использовали около 15 тысяч пиратских копий продуктов компании. Речь идет о прямом нарушении закона со стороны государственной власти. Сейчас проводится инвентаризация программного обеспечения, используемого госструктурами, налажен диалог с органами госвласти.

Источник: http://www.klerk.ru
Категория: Новости ИС в Украине | Просмотров: 749 | Дата: 28.11.2008 | Комментарии (1)

11 – 13 ноября 2008 года в гор. Москве, Российская Федерация, состоялось двадцатое (пятнадцатое очередное) заседание Административного совета Евразийской патентной организации (ЕАПО).

В работе заседания, проходившего в Евразийском патентном ведомстве, приняли участие представители восьми государств-участников Евразийской патентной конвенции – полномочные представители Азербайджанской Республики, Республики Армения, Республики Беларусь, Кыргызской Республики, Республики Молдова, Российской Федерации, Республики Таджикистан, Туркменистана, а также члены делегаций. В заседании АС ЕАПО в качестве наблюдателей приняли участие представители Всемирной организации интеллектуальной собственности (ВОИС), Европейского патентного ведомства (ЕПВ), Африканской региональной организации по интеллектуальной собственности (АРИПО) и Африканской организации интеллектуальной собственности (ОАПИ).

Председатель АС ЕАПО Азизян А.Ф. представил участникам заседания вновь назначенного полномочного ... Читать дальше »
Категория: Новости ИС в мире | Просмотров: 1462 | Дата: 28.11.2008 | Комментарии (0)

Форма входа

Календарь новостей
«  Ноябрь 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Облако тегов

Рассылка новостей
Рассылки@Mail.ru
Новости интеллектуальной собственности в Украине

Случайные новости
IBM назвала пять технологий, которые изменят мир
В Днепропетровской области будет создан эко-энерго кластер
Ноу-хау в России будут охраняться законом
Про передачу прав на ОПВ
ФЦНТП - итоги года
Тюменский технопарк будет поддерживать инновации
В Азербайджане снизилось количество пиратской продукции

Статистика
PR-CY.ru Web Optimizator
Сегодня на сайте были:

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Copyright dp-patent © 2024Сайт управляется системой uCoz
Контакты: тел: +38 (066) 184-32-07, dppatent@gmail.com